Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια λάμψη στην παρουσίαση ομάδας και φανέλας από την KAE Πανιώνιος! (pics)

Με μία λαμπρή εκδήλωση στην Εστία Νέας Σμύρνης η ΚΑΕ Πανιωνιος παρουσίασε την φετινή ομάδα και τη νέα φανέλα. 

Με μία λαμπρή εκδήλωση στην Εστία Νέας Σμύρνης η ΚΑΕ Πανιωνιος παρουσίασε την φετινή ομάδα και τη νέα φανέλα. 

Άπαντες έδωσαν το «παρών». Προφανώς η διοίκηση της ΚΑΕ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Ρούπτσος, ο προπονητής του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου Αντώνης Νικοπολίδης, ο Λεωνίδας Καμπαντάης, όπως και οι παίκτες Τάσος Αυλωνίτης, Νίκος Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Θοδωρής Ντάντος και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελακης.

Εκεί ήταν σύσσωμη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού, αλλά και παίκτες από το ανδρικό τμήμα, παιδιά από την Ακαδημία Μπάσκετ, παλαίμαχοι αθλητές του Ιστορικό, ο Γιώργος Κατσιφαράκης, αλλά και ο Ισίδωρος Κούβελος.

Στο πάνελ ήταν οι πρόεδροι της ΚΑΕ Παναγιώτης Ηλιάδης, Θεόδωρος Μικρόπουλος,  ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Άρης Λυκογιάννης, ο Τάκης Τριαντόπουλος, αλλά και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ο οποίος εκπροσώπησε την εταιρία Antetokounbros η οποία φέτος ντύνει τον Πανιώνιο.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μικρόπουλος αναφέρθηκε στους υψηλούς στόχους που υπάρχουν στον Πανιώνιο για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθαμε να ταραξουμε τα λιμνάζοντα νερά», ενώ έθεσε ως φετινό στόχο την πρώτη 6αδα.

Από την μεριά του, ο κ. Ηλιάδης ανέφερε πολλές φορές πως «ο Πανιώνιος είναι ένας, ενιαίος, αδιαίρετος και είναι ιδέα»., συμπληρώνοντας «αν είμαστε ενωμένοι μόνο επιτυχίες θα έχουμε. Ήρθαμε να κερδίσουμε τον σεβασμό όλων και αυτό θα κάνουμε».

Ο Φάνης τόνισε πως περιμένει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο, χωρίς ακρότητες που στοιχίζουν στον σύλλογο, ενώ εξέφρασε ξεχωριστές ευχαριστίες προς τους κ. Κατσιφαράκη και Κούβελο.

Ο κ. Τριαντόπουλος ευχαρίστησε όλη την οικογένεια του Πανιωνίου για την
υποδοχή που του επιφύλαξε από την στιγμή που ήρθε στην ομάδα, αναφέρθηκε στο όραμα των προέδρων για τον Σύλλογο και κάλεσε την πολιτεία να συμβάλει και αυτή στην προσπάθεια που γίνεται από τους πρόεδρους της ΚΑΕ για να διαμορφωθεί κατάλληλα το κλειστό της Γλυφάδας για την Basket League. 

Ο coach Λυκογιάννης τόνισε πως έγινε μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα ώστε η ομάδα να στελεχωθεί και να λειτουργεί σε άκρως επαγγελματικούς ρυθμούς. Ανέφερε επίσης, πως ο ίδιος και οι παίκτες του θα κάνουν ότι καλύτερο μπορούν να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Άπαντες ζήτησαν την μαζική στήριξη του κόσμου του Πανιωνίου, προκειμένου η ομάδα να είναι δυνατή και ισχυρή!

Στο τέλος, οι Νίκος Γκίκας και Ντέβιν Κάναντι παρουσίασαν τις νέες φανέλες της ομάδας, τις οποίες υπογράφει η εταιρία 
Antetokounbros, με τον Θανάση Αντετοκούνμπο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο, τονίζοντας με... νόημα πως ακόμα δεν είχε την τιμή να φορέσει την φανέλα της ομάδας! 

Να σημειωθεί τέλος, πως από την Πέμπτη (5/9) θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας. 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης, Παναγιώτης Κυπραίος

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια