Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για γκαρντ ο Ιστορικός | Aρέσει ο MακΚάλουμ

Ο τραυματισμός του  Τάι-Σον Αλεξάντερ  φαίνεται πως... αναγκάζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να βγουν ξανά στην αγορά

Ο τραυματισμός του Τάι-Σον Αλεξάντερ φαίνεται πως... αναγκάζει τους ανθρώπους του Πανιωνίου να βγουν ξανά στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ.

Ο 26χρονος Αμερικανός υπέστη θλάση β’ βαθμού στον προσαγωγό και όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός δράσεις για περίπου 6-7 εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει πως θα χάσει την διάρκεια της προετοιμασίας, με τους κυανέρθρους να εξετάζουν πλέον τις επιλογές τους για την αντικατάσταση του.

Ήδη οι κυανέρυθροι κάνουν... έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρουν έναν παίκτη ο οποίος θα είναι έτοιμος άμεσα να βοηθήσει και να ενταχθεί στην ομάδα.

Μία περίπτωση που εξετάζεται ζεστά είναι αυτή του Ρέι ΜακΚάλουμ. Πρόκειται για 33χρονο (1.91 μέτρα) γκαρντ , ο οποίος διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό. 

Στο παρελθόν, αγωνίστηκε στο NBA για μια τετραετία (2013-'17) πριν πάρει την απόφαση να δοκιμάσει στην Ευρώπη, φορώντας -μεταξύ άλλων- τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα και της Νταρουσάφακα, με την οποία αγωνίστηκε στην EuroLeague.  Τα τελευταία χρόνια τα πέρασε σε Γαλλία, Γερμανία, Πολωνία, Ιταλία, ενώ την περασμένη σεζόν είχε μία εξαιρετική παρουσία στην Basket League με την φανέλα της Καρδίτσας.

Ο ΜακΚάλουμ, λοιπόν, είναι ένας παίκτης που αρέσει στη Νέα Σμύρνη και μένει να φανεί αν θα είναι τελικά ο... εκλεκτός για την ενίσχυση της ομάδας στις θέσεις των γκαρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια