Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φως στο... τούνελ για την ανέγερση του νέου κλειστού στη Nέα Σμύρνη

Πολύ ευχάριστη είδηση για το νέο κλειστό στη Νέα Σμύρνη!

Πολύ ευχάριστη είδηση για το νέο κλειστό στη Νέα Σμύρνη!

Η ανέγερση του νέου βιοκλιματικού γηπέδου της Νέας Σμύρνης και στον χώρο του προηγούμενου γηπέδου στην οδό Αρτάκης, πέντε χρόνια μετά την κατεδάφιση του, μπαίνει στην τελική ευθεία για την αποπεράτωση του, με στόχο την παράδοση του, το 2027! Οι επίμονες ενέργειες του Δημάρχου Νέας Σμύρνης, Γιώργου Κουτέλακη σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, τελεσφόρησαν ώστε η κατασκευή να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς από τις αρχές του 2025 και με άλλη ανάδοχη εταιρία από την υπάρχουσα που έχει ολοκληρώσει την εσκαφή και θα ολοκληρώσει την θεμελιοποίηση.

Οι Κουτελάκης και Χαρδαλιάς σε συνάντηση που είχαν, στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας, αποφάσισαν να προχωρήσει η Περιφέρεια που είναι υπεύθυνη για την ανέγερση σε “βελούδινο διαζύγιο” με την κατασκευαστική εταιρία που έχει προχωρήσει σε ποσοστό 15% περίπου και θα αποχωρήσει από τον χώρο, στο τέλος του έτους.

Ήδη, έχει βρεθεί άλλη κατασκευαστική εταιρία, η οποία θα συνεχίσει και θα ολοκληρώσει το έργο από τις αρχές του έτους, με εντατικούς ρυθμούς για την ανέγερση του. Στο οικονομικό σκέλος του έργου που είναι και το μείζον, λόγω της αύξησης του κόστους υλικών από το 2013 που έγινε ο αρχικός προϋπολογισμός των 20 εκ. ευρώ, μέχρι το 2024, η Περιφέρεια θα το καλύψει, πλήρως και ουσιαστικά το νέο γήπεδο θα κοστολογηθεί με τωρινές τιμές των κατασκευών. 

Ο κ. Κουτελάκης σε ευρεία συνάντηση με τους προέδρους της ΚΑΕ, Θόδωρο Μικρόπουλο, της ΠΑΕ, Κώστα Ρούπτσιο, τον πρόεδρο του ερασιτέχνη, Θόδωρο Ντάντο και τον επικεφαλή του τμήματος βόλλει, Στάθη Νικολούζο, ενημέρωσε άπαντες για τα λίαν ευχάριστα νέα στο γηπεδικό θέμα, ενώ συμπλήρωσε ότι ποσό 2 εκ. ευρώ, θα επενδυθεί για τις εγκαταστάσεις του ποδοσφαιρκού γηπέδου.

Πηγή: Novasports

Δεν υπάρχουν σχόλια