Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πολύ όμορφη η παρουσίαση του Ιστoρικού! (pics)

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον "Γαλαξία" της Νέας Σμύρνης, η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε την φετινή ομάδα, που θα α...

Με μία πολύ όμορφη εκδήλωση, που έλαβε χώρα στον "Γαλαξία" της Νέας Σμύρνης, η ΠΑΕ Πανιώνιος παρουσίασε την φετινή ομάδα, που θα αγωνιστεί στην Superleague 2.

Το "παρών" έδωσε όλη η Πανιώνια οικογένεια. Μεταξύ άλλων, ο εκ των προέδρων της ΚΑΕ, Παναγιώτης Ηλιάδης, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Νικήτας Βέλλης, διοικήσεις και αθλητές από πολλά τμήματα του συλλόγου, ο Δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης, φυσικά σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ και πολλοί φίλαθλοι της ομάδας που γέμισαν την αίθουσα.

Την εκδήλωση παρουσίασε μοναδικά ο Αλέξης Σπυρόπουλος, με το... τελετουργικό να περιλαμβάνει ομιλίες από την διοίκηση της ΠΑΕ, βραβεύσεις σε χορηγούς και ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τον σύλλογο και φυσικά την παρουσίαση του κυανέρυθρου ρόστερ! 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κώστας Ρούπτσος, μεταξύ άλλων τόνισε: 

"Ευχαριστούμε που είστε εδώ μαζί μας. Νιώθω πως βρίσκομαι σε μία οικογένεια. Αρχικός στόχος είναι τα πρώτα δύο τρία χρόνια θέλουμε να καθαρίσουμε από τα χρέη και το μέλλον της ομάδας να είναι όσο καλύτερο γίνεται, χωρίς προβλήματα. 

Επόμενος στόχος, είναι οι εγκαταστάσεις. Θέλουμε να βελτιώσουμε τα πράγματα.
Να έχουμε ένα καλό γήπεδο, να μην έχουμε χρέη και να έχουμε μια καλή ομάδα, με ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο, να χαίρεται ο κόσμος. 

Το πιο σημαντικό πράγμα για φέτος είναι να παίξουμε όλα τα παιχνίδια με τον κόσμο μας. Ένα μπουκάλι να πέσει, κλείνει η έδρα την επόμενη αγωνιστική. Θα πρέπει οι φίλαθλοι να μας βοηθήσουν και τους παρακαλώ όλοι να είναι συμμέτοχοι στην ομάδα, να υποστηρίξουμε την ομάδα όπως πρέπει".

Από την μεριά του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ψύχας, ανέφερε μεταξύ άλλων: 

"Στην αρχή δεν ξέραμε αν θα καταφέρουμε να παίξουμε στην SL2. Δεν ξέραμε αν θα περάσουμε τα εμπόδια που θα βρούμε. Τα καταφέραμε όμως και τους ευχαριστώ όλους, όλους τους συνεργάτες μας. 

Τα τελευταία 4 χρόνια ξέρω ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα. Έβαλαν πλάτη όλοι. Από τον Ερασιτέχνη, μέχρι όλους τους υπόλοιπους. Το όνειρο να παίξει ξανά ο Πανιώνιος στις επαγγελματικές κατηγορίες πήρε σάρκα και οστα χάρη στον κ. Ρούπτσο. Τον ευχαριστώ πολύ. Μπαίνει ο ίδιος στις μάχες και δίνει πάρα πολύ χρόνο στην ΠΑΕ, με πολλές ώρες δουλειά. 

Η ΠΑΕ Πανιώνιος έχει πολύ ικανά στελέχη. Όσοι εργάζονται, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ. Πάνω απ όλα είμαστε ενωμένοι και υπάρχει πίστη στο πλάνο για να γυρίσει ο Πανιώνιος εκει που ανήκει".

O προπονητής της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης, είπε:

“Ευχαριστούμε για την υποδοχή. Είμαι ευτυχισμένος που είμαι εδώ και ενθουσιασμένος για τη νέα προσπάθεια. Θέλουμε ο Πανιώνιος να μπει σε έναν σταθερό δρόμο και να αφήσει πίσω τα περασμένα δύσκολα χρόνια.

Είμαστε σίγουροι για την δουλειά και τον επαγγελματισμό μας. Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε τον Πανιώνιο όσο πιο ψηλά και να πάει εκεί που του αξίζει”.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ιστορικού, Νίκος Γιαννακόπουλος, ανέφερε:

“Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα και είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέψαμε στον Ιστορικό. Η ομάδα έχει μάθει στα δύσκολα και να βγαίνει από τα δύσκολα. Τα λόγια στο γήπεδο, όχι εδώ”.

O πολύπειρος αμυντικός, Τάσος Αυλωνίτης, από την μεριά του δήλωσε:

“Σας ευχαριστώ όλους που είστε εδώ, τον κόσμο και όλα τα τμήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που τράβηξαν κουπί τα προηγούμενα χρόνια για να ανέβει ο Πανιώνιος και εγώ σαν Τάσος θέλω να δώσω μια υπόσχεση, ότι η ομάδα τα επόμενα χρόνια θα είναι στην Α Εθνική, εκεί που αξίζει”.

O Δημήτρης Γροντής τόνισε:

“Στόχος είναι η ομάδα να επανέλθει στην Α' Εθνική. Θα δώσουμε το 100% για να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει”.

Και τέλος, ο Δημήτρης Κολοβός τόνισε:

“Τα παιδιά και ο προπονητής τα είπαν όλα. Όλοι θα κριθούμε στο γήπεδο. Από την μεριά μου θέλω να πω ότι θα δώσω ότι μπορώ γιαυτό τον Σύλλογο και να επιστρέψει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει. Στην μεγάλη κατηγορία. Η ομάδα πρέπει να είναι εκεί μόνο.

Η εκδήλωσε έκλεισε με ένα εξαιρετικό και άκρως συγκινητικό βίντεο που επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής.

Eπιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια