Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κολοβός: «Μια άνοδος με τον Πανιώνιο είναι καλύτερη από το διπλό στo Μπερναμπέου»

O Πανιώνιος παρουσίασε την Τετάρτη (18/09), σε μία λαμπρή τελετή, την ομάδα που θα παλέψει για την επιστροφ  στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνι...

O Πανιώνιος παρουσίασε την Τετάρτη (18/09), σε μία λαμπρή τελετή, την ομάδα που θα παλέψει για την επιστροφ  στα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δημήτρης Κολοβός μίλησε στο διαδικτυακό κανάλι της ΕΡΤ και ανέφερε τους λόγους που τον έκαναν να αποδεχτεί την πρόταση και να επιστρέψει στον σύλλογο, χαρακτήρισε “σπίτι” του τη Νέα Σμύρνη, τόνισε πως στόχος είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει, ενώ δήλωσε πως μια άνοδος με τον Ιστορικό είναι καλύτερη από ένα διπλό στο Μπερναμπέου.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πανιώνιο, απάντησε πως αυτή τη στιγμή δεν σκέφτεται κάτι άλλο!

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Κολοβός στο ertsports.gr:

Για τους φετινούς στόχους του Πανιωνίου: «Νομίζω πως δεν πρέπει να συζητάμε για άλλους στόχους στον συγκεκριμένο σύλλογο. Όλοι ξέρουμε πως ο Πανιώνιος ανήκει στην Α’ Εθνική, οπότε για εμάς ο στόχος είναι να καταφέρουμε να γυρίσει εκεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δουλειά μας είναι να το καταφέρουμε και από τον πρώτο χρόνο αν μπορούμε και νομίζω πως όλοι είμαστε εδώ γι’ αυτόν ακριβώς τον στόχο».

Για το αν έπαιξε ρόλο η κατηγορία που βρίσκεται ο Πανιώνιος: «Όχι επειδή είναι ο Πανιώνιος. Δεν θα το έκανα για καμία άλλη ομάδα. Είχα προτάσεις και από ομάδες Α’ Εθνικής, αλλά από τη στιγμή που μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω με τον Πανιώνιο θα το έκανα μόνο για την συγκεκριμένη ομάδα. Για εμένα είναι κάτι άλλο ο Πανιώνιος, δεν είναι απλά μια ομάδα που ξεκίνησα, είναι όλα αυτά που έζησα και για μένα θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Οπότε θέλω κι εγώ να βοηθήσω να γυρίσει ο Πανιώνιος εκεί που ανήκει, γιατί το να γυρίσει ο Πανιώνιος στην Α’ Εθνική δεν θέλει και πολύ σκέψη. Το να βοηθήσεις την ομάδα που σε ανέδειξε, που την έχεις λίγο διαφορετικά στην καρδιά σου, είναι κάτι που μου δίνει κίνητρο».

Για το αν η άνοδος με τον Πανιώνιο μπορεί να συγκριθεί με ένα διπλό στο Μπερναμπέου: «Είναι πολύ κοντά. Θεωρώ ότι η αγάπη που θα πάρουμε από τον κόσμο είναι πολύ παραπάνω απ’ όλα όσα συζητάμε, ακόμα και από το διπλό στο Μπερναμπέου, οπότε προτιμώ αυτό».

Αν θα ήθελε να κρεμάσει τα παπούτσια του στον Πανιώνιο: «Βασικά δεν σκέφτομαι κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, αλλά βήμα βήμα. Το πρώτο είναι να γυρίσει η ομάδα εκεί που πρέπει. Έχω ακόμα χρόνια για να σταματήσω το ποδόσφαιρο οπότε σιγά σιγά».

Δεν υπάρχουν σχόλια