Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για σoύπερ ενίσχυση με Σεμπά!

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφική κίνηση είναι ο Πανιώνιος.

Συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου βρίσκονται πολύ κοντά στο να κάνουν δικό τους τον Σεμπά!

Πρόκειται για τον 32χρονο πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει παίξει με μεγάλη επιτυχία (και) στην χώρα μας, καθώς μετράει συνολικά 99 συμμετοχές, 11 γκολ και 19 ασιστ με την φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ στην Superleague αγωνίστηκε και στον Ιωνικό, έχοντας 23 συμμετοχές και δύο τέρματα.

Από εκει και πέρα έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη (Πόρτο, Εστορίλ), στην Σαουδική Αραβία, στο Κουβέιτ και φυσικά στην χώρα του, την Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε κοντά στον Ηρακλή αλλά η μεταγραφή του τελικά «χάλασε», στο πρόσφατο ματς του Πανιωνίου με τα Χανιά βρέθηκε στα επίσημα της Νέας Σμύρνης, ενώ είχε και συνομιλίες με τους ανθρώπους του Ιστορικού.

Εφόσον, λοιπόν, οι δύο πλευρές τα βρουν οριστικά και ο παίκτης περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, τότε θα πέσουν οι υπογραφές και ο Πανιώνιος θα προσθέσει ακόμα παραπάνω ποιότητα στο ρόστερ του, μετά και την απόκτηση του Τσερίσεφ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια