Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρελθόν ο Ζαλάβρας από την Ακαδημία Ποδοσφαίρoυ του Πανιωνίου

Την είδηση πως ο Κώστας Ζαλάβρας δεν συνεχίζει στην Ακαδημία του Ιστορικού γνωστοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου

Την είδηση πως ο Κώστας Ζαλάβρας δεν συνεχίζει στην Ακαδημία του Ιστορικού γνωστοποίησε η Διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου.

   Αναλυτικά:

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή και προπονητή, Κώστα Ζαλάβρα.

Η οικογένεια της Ακαδημίας μας αποχαιρετά τον Κώστα με ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλη την προσφορά και αφοσίωσή του στη σχεδόν εικοσαετή παρουσία του στον αγαπημένο μας Σύλλογο.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για τις πολύτιμες υπηρεσίες του, αρχικά ως προπονητή και την τελευταία διετία από το πόστο και του τεχνικού διευθυντή.

Ο Κώστας, με την εργατικότητά του, την αποφασιστικότητα, την ικανότητα στην εύρεση λύσεων, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και, βεβαίως, τη βαθιά αγάπη του για τον Σύλλογο, συνέδραμε καθοριστικά ώστε ο Πανιώνιος να γίνει ξανά, λειτουργικά και οργανωτικά, Elite Ακαδημία.

Μέσα από τις αναρίθμητες εργατοώρες που αφιέρωσε, από εκείνη τη στιγμή στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου του 2022 που αποδέχθηκε την πρότασή μας να αναλάβει αυξημένα καθήκοντα, συνέβαλε ώστε να «χτιστεί» ένα «οικοδόμημα» για το οποίο έχουμε σήμερα αρκετούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι, αλλά και περήφανοι.

Κώστα Ζαλάβρα, σε ευχαριστούμε για όλα.
Εις το επανιδείν...

Δεν υπάρχουν σχόλια