Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η Superleague 2 στη... σέντρα!

Στην σέντρα η Superleague 2.

Στην σέντρα η Superleague 2.

Ξεκινάει το φετινό πρωτάθλημα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Η πρωτη σεντρα γίνεται στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή υποδέχεται την ΑΕΚ Β', ενώ υπενθυμίζουμε ότι ο Πανιώνιος την Δευτέρα ταξιδεύει στην Τρίπολη ήταν να αντιμετωπίσει τον Αστέρα Β'.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Β' ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/9/2024

ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ, Παναχαϊκή-ΑΕΚ Β (17:00) Monobala.gr

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/9/2024

ΠΕΡΙΒΟΛΙΩΝ, Χανιά-Καλαμάτα (12:00) ΣΚΑΪ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Ηλιούπολη-Αιγάλεω (17:00)

ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ, Παναργειακός-Κηφισιά (17:00)

ΔΕΥΤΕΡΑ 23/9/2024

Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ, Asteras B Aktor-Πανιώνιος (17:30) Monobala.gr

Τα playoffs, τα playouts και οι ισοβαθμίες

Στο τέλος της κανονικής διάρκειας οι πέντε πρώτες ομάδες θα μπουν στα playoffs και οι πέντε τελευταίες θα δώσουν τα πάντα για να μείνουν κατηγορία στα playouts. Η διαφορά σε σχέση με την περσινή σεζόν είναι ότι φέτος δεν υποβιβάζεται καμία από την κανονική διάρκεια όπως συνέβη πέρυσι (με Τηλυκράτη και Απόλλωνα Πόντου).

Τα playoffs και τα playouts θα διεξαχθούν σε δυο γύρους με εντός κι εκτός έδρας παιχνίδια. Οι ομάδες θα... πάρουν μαζί τους, τους μισούς βαθμούς στο νέο "μίνι" πρωτάθλημα. Αν μια ομάδα τερματίσει στην κανονική διάρκεια με 49 (δηλαδή με μονό αριθμό) τότε θα μπει στο νέο πρωτάθλημα με 25 βαθμούς (που είναι ο επόμενος ακέραιος αριθμός του 24.5)..

Σε περίπτωση που θα υπάρξει ισοβαθμία στην κανονική διάρκεια τότε θα ισχύσουν όσα προβλέπει το άρθρο 20 του ΚΑΠ. Πρώτα, δηλαδή, μετρούν τα αποτελέσματα στα ματς ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν και μετά η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στους μεταξύ τους αγώνες. Στη συνέχεια μετράει η διαφορά τερμάτων στο σύνολο των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, μετά η καλύτερη επίθεση και στη συνέχεια η καλύτερη άμυνα. Αξίζει να τονιστεί οτι στα playoffs και τα playouts πρώτο κριτήριο αποτελεί η κατάταξη των ομάδων στην κανονική διάρκεια!

Δεν υπάρχουν σχόλια