Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρο μπαμ με Tσερίσεφ!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε ο Πανιώνιος!

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ιστορικός πραγματοποίησε το μπαμ!

Οι κυανέρυθροι με συντονισμένες κινήσεις προχώρησαν σε συμφωνία και ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντένις Τσερίσεφ!

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, κυρίως ως αριστερός εξτρέμ και διαθέτει εμπειρίες από το πιο υψηλό ευρωπαϊκό επίπεδο!

Μεταξύ άλλων μετράει περισσότερες από 160 συμμετοχές στην La Liga, καθώς έχει αγωνιστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Βαλένθια και Σεβίλλη. Tελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Βενέτσια όπου σε δύο σεζόν μέτρησε συνολικά 34 συμμετοχές. Μάλιστα, με τον ιταλικό σύλλογο πανηγύρισε την άνοδο στην Serie A.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου, λοιπόν, βρίσκονταν σε επαφές με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή το τελευταίο διάστημα και κατάφεραν να αποσπάσουν το τελικό "ναι" στην πρόταση που του κατέθεσαν.

Πρόκειται, χωρίς αμφιβολία, για μία εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση, ειδικά για τα δεδομένα της Superleague 2, με τους κυανέρυθρους να βρίσκουν στο πρόσωπο του Τσερίσεφ τον εκλεκτό για την ενίσχυση που ήθελαν στην θέση του εξτρέμ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Πανιώνιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την καταρχήν συμφωνία της με τον ποδοσφαιριστή Denis Cheryshev. 

Ο Διεθνής Ρώσος θα βρεθεί στην χώρα μας για λογαριασμό του Ιστορικού την Τετάρτη ώστε να περάσει τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις και να επισημοποιήσει την συνεργασία του με τον Ιστορικό. 

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τον Ρώσο διεθνή ποδοσφαιριστή που το βιογραφικό του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Βιγιαρεάλ, Βαλένθια και Βενέτσια μιλά από μόνο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια