Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Λευκή» ισοπαλία για τον Ιστορικό στην Tρίπολη!

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Ιστορικός εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης Β' στην πρεμιέρα του στην Superleague 2

Στο ισόπαλο 0-0 έμεινε ο Ιστορικός εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης Β' στην πρεμιέρα του στην Superleague 2 και στο πρώτο του ματς σε επαγγελματικά πρωταθλήματα, μετά από απουσία τεσσάρων ετών!

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη συνολικά ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο της, δημιούργησε ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης.

To παιχνίδι

Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα ο Αστέρας μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 4’ λίγο έλειψε να ανοίξει το σκορ, όταν το κοντινό σουτ του Κωστέα σταμάτησε το οριζόντιο δοκάρι.

Όσον περνούσε ο χρόνος η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη ανέβαζε ρυθμούς, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έψαχνε να βρει διαδρόμους προς την αντίπαλη εστία.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Ιστορικού στο πρώτο 45λεπτο έγινε στο 40’. Ο Φελίσιο γύρισε ωραία την μπάλα και ο Κολοβός με πλασέ στη κίνηση από κοντά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε απόλυτα την κατοχή της μπάλας, προσπαθούσε συνεχώς να απειλήσει την αντίπαλη εστία, με τους Κολοβό, Φελίσιο και Νοικοκυράκη να είναι οι κύριοι εκφραστές των επιθέσεων.

Το φιλμ του αγώνα

4': Μετά από σέντρα του Τζίμα, ο Κωστέας κάνει το σουτ από κοντά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

13': Δυνατό μακρινό σουτ του Νοικοκυράκη, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

33’: Ο Βενάρδος με ατομική ενέργεια βρίσκεται από πλάγια θέση απέναντι από τον Γραμματικάκη, όμως δεν μπορεί να τελειώσει τη φάση.

40': Γύρισμα του Φελίσιο, πλασέ από κοντά του Κολοβού, η μπάλα περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

51': Ο Βενάρδος κάνει το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και περνάει λίγο πάνω από την εστία του Αστέρα. 

61': Ο Πανιώνιος βγαίνει στην αντεπίθεση, η μπάλα φτάνει στον Φελίσιο, αυτός έκανε το δυνατο σουτ, με την μπάλα να πηγαίνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

71': Σεντρα από τα δεξιά του Νοικοκυράκη, ο Βενάρδος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Γκρόζντανιτς, Λάσκαρης, Τζίμας (63’ Σαμπάϊο), Μπουλούλης, Ντέτλερ, Προύντζος, Κετού (75’ Καρδάρης), Κωστέας (63’ Μπατζώνης), Οκό (82’ Κεδίκογλου)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Χριστόπουλος (76’ Γεμιστός), Αυλωνίτης, Πότσι, Κολοβός (87’ Γροντής), Φελίπε, Μπούσης, Νοικοκυράκης (86’ Γροντής), Γκίνη (70’ Ενγκουέμ), Τσόρνομαζ, Βενάρδος

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια