Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συγκλονιστικό βίντεο από το γυναικείο βόλεϊ του Πανιωνίου! (video)

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 12 χρόνια και επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ιστορικού επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία μετά από 12 χρόνια και επιστρέφει πιο δυνατή από ποτέ!

Ενόψει, λοιπόν, της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα κορίτσια του Πανιωνίου πρωταγωνίστησαν σε ένα εκπληκτικό βίντεο, το οποιο περνάει μηνύματα περί διακρίσεων, ρατσισμού, bullying. Σοβαρά θέματα δηλαδή που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας καθημερινά!

Το βίντεο επιμελήθηκε ο μέτρ του είδους Κωνσταντίνος Καραστεφανής και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτού του υπέροχου αποτελέσματος. 

Η σχετική δημοσίευση του τμήματος:

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου αποδεικνύει γι΄άλλη μία φορά πως ο αθλητισμός δεν περιορίζεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Με πρωτοβουλία των ιθυνόντων του τμήματος ο Ιστορικός δημοσίευσε βίντεο στο Youtube με τίτλο #Wecan.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο η ομάδα μας υμνεί τον ρόλο της γυναίκας, τον ρόλο της εργαζόμενης μητέρας αθλήτριας και αντίστοιχα τον ρόλο της αθλήτριας. Παράλληλα χτυπάει κοινωνικά φαινόμενα ρατσισμού που έχουν να κάνουν με το ύψος και το χρώμα του δέρματος, ενώ δείχνει ότι τα στερεότυπα υπάρχουν, αλλά δεν ισχύουν.

Το βίντεο επιμελήθηκε-εμπνεύστηκε ο Κωνσταντίνος Καραστεφανής, ενώ πρωταγωνίστριες είναι οι αθλήτριες της ομάδας μας.

1 σχόλιο

  1. Αγγελική (χωρίς) Ζάχαρη14 Σεπτεμβρίου 2024 στις 7:33 μ.μ.

    Συγχαρητήρια κορίτσια μας! Ένα boost αυτοπεποίθησης το χρειαζόμασταν όλες μας!

    Οπότε έχουμε και λέμε:

    Με βάση το ενθαρρυντικό κομμάτι αυτού του video, ακόμη και ο γνωστός διαβόητος Πανούλης Πανβέλλης, ο οποίος (με ασυγκράτητη ρεύση και χωρίς σκαμπό) δεν έχασε ευκαιρία να φωτογραφηθεί με την Εθνική ομάδα - των πραγματικών ανδρών - του βόλεϊ, θα πρέπει ακόμα κι αυτός τώρα να αναθαρρήσει, και να εξοπλιστεί με ακόμη περισσότερο θάρρος για να συνεχίζει να μας φτιάχνει το φιλέ (με ή χωρίς παπουτσάκι Κούγια) πριν από κάθε αγώνα βόλεϊ, τα λέω σωστά;
    😅😂🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή