Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Xτύπησε» δις στις καθυστερήσεις και πήρε την πρόκριση!

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυ...

Με δύο γκολ στις καθυστερήσεις ο Ιστορικός επικράτησε με 2-0 του Πανθρακικού στην Κομοτηνή και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, αν και είχε την υπεροχή στο παιχνίδι, δεν κατάφερε να δημιουργήσει πολλές κλασικές ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία και ενώ το ματς έδειχνε πως θα πάει στην παράταση, τελικά τα πάντα έγιναν στις καθυστερήσεις!

Εκεί ο Πανιώνιος βρήκε δύο γκολ με τους Πότσι, Γεμιστό, πήρε τη νίκη και παράλληλα την πρόκριση για την 4η φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα δεν υπήρχε ρυθμός, με τον Πανιώνιο να έχει περισσότερο την κατοχή της μπάλας, χωρίς ωστόσο να μπορεί να φανεί ιδιαίτερα απειλητικός.

Η μεγάλη ευκαιρία έλειπε στο πρώτο ημίχρονο και έτσι μοιραία το 0-0 ήταν το σκορ στο «μισό» του παιχνιδιού.

Στο ίδιο μήκος κύματος βάδιζε και το δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα του Νικοπολίδη να μην μπορεί να υποβληθεί του αντιπάλου της και ουσιαστιά να μην μπορεί να δημιουργήσει κάποια σημαντική ευκαιρία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του, θέλοντας να πετύχει το γκολ της νίκης.

Τελικά, οι προσπάθειες των κυανέρυθρων καρποφόρησαν στις καθυστερήσεις. Στο 92’ ο Πότσι με τελείωμα από κοντά έκανε το 1-0 και το τελικός 2-0 για τον Ιστορικό έγραψε ο Γεμιστός στο επόμενο λεπτό με κοντινό πλασέ.

Έτσι, ο Πανιώνιος έστω και δύσκολα έφτασε στη νίκη και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

To φιλμ του αγώνα

3’: Ωραία ατομική ενέργεια του Κολοβού, πέρασε δύο αντιπάλους του, όμως το σουτ που έκανε κόντραρε σε σώματα.

8’: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη, η μπάλα άουτ.

12’: Ωραίο σουτ του Καραγιάννη, πέφτει και διώχνει ο Γιαννακόπουλος.

15: Ο Βενάρδος δέχεται το μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή του Πανθρακικού, ο διαιτητής λέει «παίζεται».

18: Σέντρα του Χριστόπουλου, ο Βενάρδος κάνει την κεφαλιά, με τον Παϊτέρη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να μπλοκάρει.

36: Ωραίο σουτ με το δεξί του Κολοβού έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο πάνω από την εστία των γηπεδούχων.

53’: Σουτ του Ρουμπιέ, πολλά μέτρα άουτ η μπάλα.

55’: Ο Γιαννακόπουλος διώχνει με τις γροθιές το σου του Σαραντίδη.

56’: Πολύ ωραία κάθετη του Νοικοκυράκη στον Μπούση, το γύρισμα του τελευταίου όμως δεν είναι καλό και μπλοκάρει ο Παϊτέρης.

76’: Ο Μπούσης έκανε το δυνατό σουτ, η μπάλα όμως κόντραρε σε αμυντικούς του Πανθρακικού.

80’: Ο Βενάρδος πατάει περιοχή, κάνει και το δυνατό σουτ, διώχνει με γροθιές ο Παϊτέρης.

81’: Πλασαριστό σουτ έξω από την περιοχή από τον Κολοβό, η μπάλα πάνω από την εστία.

85’: Ο Μπούσης μπαίνει επικίνδυνα στην περιοχή, κάνει το πλασέ με το δεξί, η μπάλα κοντράρει και περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

92’ ΓΚΟΛ!: Μετά από φάουλ του Γροντή, η μπάλα φτάνει στον Πότσι ο οποίος από κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Πανιωνίου!

93’ ΓΚΟΛ!: Αντεπίθεση για τον Πανιώνιο. Γεμιστός και Κολοβός συνδυάζονται, με τον Γεμιστό να σκοράρει από κοντά για το 2-0 του Ιστορικού!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Γ. Μαραντάς): Παϊτέρης, Γκρατσίερ (68’ Κωσταρέλης), Λαρέα, Νόνης, Γκουτσίδης, Μουμίν (84’ Κωστόπουλος), Ρουμπιές, Πεχλιβανόπουλος, Σαραντίδης, Βάσκος, Καραγιάννης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης, Πότσι, Χριστόπουλος, Μπούσης, Τσόρνομαζ (87’ Γροντής), Γκίνη (87’ Ενγκουέμ), Κολοβός, Νοικοκυράκης, Βενάρδος, Φελίσιο (72’ Γεμιστός)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια