Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ε«Χ»ασε τη νίκη στο 93’!

Το "διπλό" μέσα από τα χέρια του έχασε ο Πανιώνιος στην Πάτρα, μένοντας στο 1-1 με την Παναχαϊκή, για την 6η αγωνιστική της Superl...

Το "διπλό" μέσα από τα χέρια του έχασε ο Πανιώνιος στην Πάτρα, μένοντας στο 1-1 με την Παναχαϊκή, για την 6η αγωνιστική της Superleague 2.

H oμάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πραγματοποίησε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, όπου σκόραρε μόνο ένα τέρμα, δημιουργώντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες.

Τελικά, στο 93', μετά από λάθος εκτίμηση και χέρι του Χρούστινετς, ο Ελευθεριάδης από το σημείο του πέναλτι ισοφάρισε και έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Ο Πανιώνιος με 14 βαθμούς παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά. 

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν πολύ επιθετικός και ουσιαστικά έπαιζε στο μισό γήπεδο την Παναχαϊκή.

Οι κυανέρυθροι με την μπάλα κάτω κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, κάποιες εξ’ αυτών κλασικές, όμως κυρίως ο Πανάγου δεν τους επέτρεψε να σκοράρουν. Ο αμυντικός των γηπεδούχων δύο φορές έδιωξε την μπάλα λίγο πριν περάσει την γραμμή της εστίας της ομάδας του. Αρχικά στο πλασέ του Στούπη και εν συνεχεία στην κεφαλιά του Γκίνη.

Τελικά ο Πανιώνιος πήρε αυτό που άξιζε στο 45’. Ο Τσερίσεφ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Νοικοκυράκης με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 του Ιστορικού!

Ένα ημίχρονο εξαιρετικό για την ομάδα του Νικοπολίδη, με ωραίο ποδόσφαιρο, πολλές φάσεις, γκολ και τον Τσερίσεφ να δείχνει την ποιότητα του!

Στο δεύτερο 45λεπτο όπως είναι λογικό η Παναχαϊκή ανέβασε τις γραμμές της, θέλοντας να βρει το γκολ της ισοφάρισης.

Από την άλλη, ο Πανιώνιος με καλή ανασταλτική λειτουργία κρατούσε το υπέρ του αποτέλεσμα και στις δικές του επιθέσεις έψαχνε το δεύτερο τέρμα.

Στο 64’ οι κυανέρυθροι στάθηκαν άτυχοι, καθώς έχασαν τους Γκίνη και Νοικοκυράκη με τραυματισμούς, με τους Γροντή και Διονέλλη να παίρνουν τις θέσεις τους.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χρούστινετς έκανε λανθασμένη εκτίμηση, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του και τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Ελευθεριάδης από τα έντεκα βήματα δεν λάνθεψε και έκανε το τελικό 1-1.

Το φιλμ του αγώνα

4’: Τεράστια ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Τσερίσεφ βρήκε πολύ όμορφα τον Στούπη, αυτός πλάσαρε τον Στογιάνοβιτς, όμως η Πανάγου πρόλαβε την τελευταία στιγμή και έδιωξε την μπάλα πρίν περάσει την γραμμή της εστίας.

11’: Μακρινό σουτ του Βενάρδου, μπλοκάρει ο Στογιάνοβιτς.

15’: Σουτ μέσα από την περιοχή του Γκίνη, λέει ξανά «όχι» ο τερματοφύλακας.

16’: Κόρνερ από τον Τσερίσεφ, κεφαλιά του Γκίνη, πάλι ο Πανάγου έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Νέα τεράστια ευκαιρία!

34’: Σου στη κίνηση από τον Νίλι, η μπάλα ψηλά άουτ.

41’: Σέντρα-σουτ του Τραορέ, σε κόρνερ ο Γιαννακόπουλος.

42’: Ο Νοικοκυράκης με σέντρα βρίσκει τον Στούπη, η κεφαλιά του οποίου περνάει άουτ.

45’: Δυνατό σουτ του Στούπη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.

45’ ΓΚΟΛ!: Κόρνερ του Τσερίσεφ, πολύ ωραία κεφαλιά του Νοικοκυράκη και ο Πανιώνιος ανοίγει το σκορ!

53’: Πανέξυπνη κάθετη του Γκίνη στον Τσερίσεφ, αυτός καθυστέρησε να τελειώσει την φάση, με αποτέλεσμα να διώξει η άμυνα.

55’: Ο Λεσάι κάνει το σουτ απέναντι από τον Γιαννακόπουλο, έδιωξε ο τερματοφύλακας του Ιστορικού.

61’: Μεγάλη επέμβαση του Γιαννακόπουλου στο δεξί του «παραθυράκι» σε κεφαλιά που έκανε ο Ζαμόρα.

65’: Φοβερή ατομική ενέργεια του Διονέλλη, που πέρασε τους αντιπάλους του, όμως η προβολή που έκανε με υπερένταση πέρασε άουτ.

90’: Μακριμνό σουτ του Λεσάι, εύκολα ο Γιαννακόπουλος.

93' Γκολ: Χέρι του Χρούστινετς μέσα στην περιοχή και πέναλτι για την Παναχαϊκή. Ο Ελευθεριάδης από τα έντεκα βήματα δεν λάνθεψε και έκανε το 1-1.

MVP

Ο Ντένις Τσερίσεφ ήταν ο πολυτιμότερος μεταξύ ίσων. Ο Ρώσος σταρ του Πανιωνίου και του πρωταθλήματος, στο πρώτο του παιχνίδι ως βασικός, έδειξε την τεράστια ποιότητα του στα 58 λεπτά που έπαιξε. Στο πρώτο ημίχρονο όλο το παιχνίδι του Ιστορικού πέρασε από τα πόδια του, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του, ενώ από τα δικά του πόδια προήλθε και το γκολ του Νοικοκυράκη.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς, Πανάγου (53’ Καραγιάννης), Ζαμόρα, Μπεξαβάνος, Λυμπεράκης, Κοζορώνης, Παπατόλιος, Πολέτο, Τραορέ (46’ Λεσάι), Νίλι (53’ Ελευθεριάδης), Ντε Τόμας (74’ Ρόβας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Νοικοκυράκης (64’ λ.τρ. Διονέλλης), Μπούσης, Πότσι, Χρούστινετς, Στούπης, Γκίνη (64’ Γροντής), Τσορνομάζ, Τσερίσεφ (58’ λ.τρ. Σεμπά), Βενάρδος (92' Πιερτζάκομι), Γεμιστός (58’ Φελίσιο).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια