Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΠAΕ Πανιώνιος: «Mε χαρά θα φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας όλους τους φιλάθλους των αντιπάλων μας»

Την διαφορετικότητα δείχνει για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος!

Την διαφορετικότητα δείχνει για μια ακόμα φορά ο Πανιώνιος!

Συγκεκριμένα η κυανέρυθρη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως επιθυμία της είναι να υπάρξουν φιλοξενούμενοι οπαδοί στη Νέα Σμύρνη σε όλα τα παιχνίδια και είναι πρόθυμη να φιλοξενήσει και τον κόσμο της Παναχαϊκής στο ματς του δεύτερου γύρου, παρά το γεγονός πως η ομάδα της Πάτρας απαγόρευσε την παρουσία φίλων του Ιστορικού στο γήπεδο της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Απευθυνόμενοι στους Φιλάθλους μας αλλά και γενικότερα στο φίλαθλο κοινό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε άπαντες ότι με χαρά μας θα φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας, όλους τους φιλάθλους των αντιπάλων μας, με τους οποίους δεν μας χωρίζει απολύτως τίποτα. 

Θα πρέπει όλοι να κατανοήσουμε ότι οι διαφορές μας είναι καθαρά αγωνιστικές και μόνο για 90 λεπτά εντός των γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Όσον αφορά τη μη δυνατότητα φιλοξενίας των φιλάθλων μας στην Πάτρα για το αυριανό παιχνίδι, σημειώνουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις όλων των αντιπάλων μας, οι οποίοι έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα να αποφασίσουν αν θα παραχωρήσουν ή όχι εισιτήρια στον φιλοξενούμενο, καθώς έχουν την ευθύνη διεξαγωγής του αγώνα. 

Από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι θα είναι χαρά μας να υποδεχτούμε τους φιλάθλους της ιστορικής ομάδας της Παναχαϊκής και να τους φιλοξενήσουμε όπως έγινε και με τους φίλους του Αιγάλεω, οι οποίοι με την παρουσία τους στη Νέα Σμύρνη δημιούργησαν μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα.  

Τέλος να συγχαρούμε τους φιλάθλους μας που η παρουσία τους και η στάση τους τόσο στους εντός, όσο και στους εκτός έδρας αγώνες είναι Ευρωπαϊκού επιπέδου και έχουν συντελέσει στο μέγιστο ώστε η ομάδα μας να έχει μία πολύ καλή πορεία σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια