Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προχωράει η προπώληση για την AEK B' - Δεν θα εκδίδεται κάρτα φιλάθλου την ημέρα του αγώνα

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με την ΑΕΚ Β' (...

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι του Ιστορικού με την ΑΕΚ Β' (19/10, 15:00).

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη μετά από τέσσερις αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της Superleague 2 και άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο περιμένουν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και στο ερχόμενο ματς, προκειμένου να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα. 

Θυμίζουμε ότι η διάθεση των εισιτηρίων  πραγματοποιείται διαδικτυακά μέσα από το site της Ticketmaster, ενώ την Παρασκευή (18/10) τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα είναι ανοιχτά από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Υπενθυμίζουμε ότι για την αγορά των εισιτηρίων, είναι απαραίτητη η έκδοση της κάρτας φιλάθλου, η οποία την ημερα του αγώνα δεν μπορεί να εκδοθεί. Άρα θα πρέπει οι φίλοι του Ιστορικού να έχουν προχωρήσει σε αυτή την διαδικασία νωρίτερα.

Μία διαδικασία που είναι απλή και γίνεται είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ, είτε διαδικτυακά από το επίσημο site της Ticketmaster έως την Παρασκευή 18/10.

Δεν υπάρχουν σχόλια