Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι αποφάσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva για τα διαδικαστικά της παρουσίας του κόσμου στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας ...

Ενημέρωση της ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva για τα διαδικαστικά της παρουσίας του κόσμου στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας (16/10, 20:15).

Αναλυτικά:

«Κατόπιν ευρείας σύσκεψης με την Αστυνομική Διεύθυνση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16/10/2024, λήφθηκαν μεταξύ άλλων οι παρακάτω αποφάσεις ενόψει του αγώνα που θα δώσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA με τον ΠΑΟΚ Mateco το Σάββατο (19/10-20:15) στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας

Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA να διαβάσουν προσεκτικά τις αποφάσεις, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους και για την ασφάλεια όλων μας.

-Πριν φτάσουν στην είσοδο του Δ.Α.Κ. θα υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος από την αστυνομία.

-Ακολούθως θα γίνεται ο έλεγχος των εισιτηρίων από το προσωπικό ασφαλείας με το γνωστό τρόπο που προβλέπεται από το νόμο (μέσω GOV)

–ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα ζητείται πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας οπότε ΟΦΕΙΛΕΤΕ να έχετε μαζί σας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

–ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ Mateco.

-ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΑ: Η χρήση οινοπνευματωδών ποτών, η είσοδος στο κλειστό οποιουδήποτε αντικειμένου που μπορεί να προκαλέσει φθορά ή τραυματισμό καθώς επίσης και πανό με πολιτικό ή υβριστικό περιεχόμενο αλλά και τα υβριστικά συνθήματα.

Για οποιεσδήποτε απορίες ή εφόσον χρειάζεστε βοήθεια σχετικά με τη διαδικασία του GOV, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA (6973704846) Δευτέρα με Παρασκευή από τις 10:00 ως τις 17:00

Επίσης, εφόσον χρειάζεστε βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, παρακαλούμε να προσέλθετε νωρίτερα στο Δ.Α.Κ Γλυφάδας, το Σάββατο (19/10) πριν από τον αγώνα, προκειμένου να σας εξυπηρετήσει το αρμόδιο προσωπικό της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA»

Δεν υπάρχουν σχόλια