Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Bόλεϊ Γυναικών: Επιστρέφει στην φυσική τoυ θέση πιο δυνατός από ποτέ!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ιστορικού επιστρέφει φέτος στην μεγάλη κατηγορία και δείχνει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ!

Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ιστορικού επιστρέφει φέτος στην μεγάλη κατηγορία και δείχνει να είναι πιο έτοιμη από ποτέ!

Οι κυανέρυθρες μετά από μία ονειρική χρονιά στην Pre League, όπου πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και την άνοδο αήττητες, ετοιμάζονται για την φετινή σεζόν στην Volley League και οι φιλοδοξίες είναι ιδιαίτερα υψηλές!

Η διοίκηση του τμήματος κράτησε στη Νέα Σμύρνη τον κορμό της περασμένης σεζόν και τις παίκτριες που απέδειξαν την ποιότητα και την όρεξη που έχουν για να προσφέρουν στον Ιστορικό, ενώ μεταγραφικά κινήθηκε πολύ δυναμικά, φέρνοντας στο «Ανδρέας Βαρίκας» αθλήτριες με εμπειρία, ικανότητες και μεγάλο ταλέντο.

Η τελευταία κίνηση με την απόκτηση της σπουδαίας Κορεάτισσας πασαδόρου, Λι Ντάε Γιόνγκ, ήταν το… κερασάκι στην τούρτα, με τους ανθρώπους της ομάδας να δημιουργούν (στα χαρτιά τουλάχιστον) ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο δεν μπορεί παρά να έχει υψηλούς στόχους (και) στην κορυφαία κατηγορία.

Όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας, διαθέτει πέντε ξένες με μεγάλο επιθετικό όπλο τη Σέρβα διαγώνια Σάρα Τσάριτς. Ο Πανιώνιος διαθέτει ξένη πασαδόρο, τη Βραζιλιάνα Άνα Τιέμι Τακαγκούι, την επίσης πασαδόρο που αναφέραμε και παραπάνω Λι Ντάε Γιόνγκ και δύο ξένες ακραίες, τη Ματέα Ίκιτς από την Κροατία και την Κενυάτισσα Βερόνια Αντιάμπο Ολούτς.

Φυσικά το ελληνικό στοιχείο δεν λείπει από την ομάδα, καθώς διαθέτει σπουδαίες αθλήτριες, διεθνείς, κάποιες εκ των οποίων βρίσκονται από πέρυσι στη Νέα Σμύρνη κι άλλες ήρθαν φέτος.

Προπονητής είναι ο Γιάννης Χαριτωνίδης, που ανέλαβε στο μέσο της περασμένης σεζόν μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσαϊρέλη (πήγε στον Άρη) και οδήγησε τον Πανιώνιο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Θυμίζουμε ότι το πρωτάθλημα της Volley League γυναικών θα ξεκινήσει στις 19 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο πρώτος εντός έδρας αγώνας του Πανιωνίου θα γίνει τη δεύτερη αγωνιστική κόντρα στο Μαρκόπουλο.

Eν συνεχεία παίξει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό την τέταρτη αγωνιστική και μετά θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ. Ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό την ένατη αγωνιστική.

Εν κατακλείδι ο Πανιώνιος επιστρέφει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ ιδιαίτερα δυνατός, με υψηλούς στόχους, πιο δυνατός από ποτέ και με την βοήθεια του κόσμου μπορεί να φτάσει ψηλά…

Αναλυτικά το ρόστερ της ομάδας:

Πασαδόροι: Ελισάβετ Ηλιοπούλου, Άνα Τιέμι Τακαγκούι (Βραζιλία), Λι Ντάε Γιόνγκ (Κορέα)

Κεντρικές: Ιωάννα Καρέλια, Αριάδνη Καθάριου, Μαρία Νομικού, Έμιλυ Καραγιαννίδου

Ακραίες: Ευφροσύνη Αλεξάκου, Έλενα Μιλεντίγιεβιτς, Ματέα Ίκιτς (Κροατία), Βερόνικα Αντιάμπο Ολούτς (Κένυα)

Διαγώνιες: Σάρα Τσάριτς (Σερβία), Φερονίκη Ζιώγα

Λίμπερο: Ξένια Κακουράτου, Ελένη Παπαδοπούλου

Το τεχνικό επιτελείο της ομάδας:

Προπονητής: Γιάννης Χαριτωνίδης

Βοηθός προπονητή: Χρυσόστομος Κολτσιάκης

Γυμναστής: Δημήτρης Βελλιανίτης

Φυσικοθεραπευτής: Τζέιμς Νεόφυτος

Φροντιστής: Στέργιος Νταουσανάκης

Τιμ μάνατζερ: Αλέξης Μεσσάλας

Στατιστικολόγος: Κωνσταντίνος Κογκαλίδης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της σεζόν στο πρωτάθλημα


Δεν υπάρχουν σχόλια