Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Bόμβα» με την απόκτηση της Λι Ντάε Γιόνγκ ο Πανιώνιος!

Εντυπωσιακή κίνηση για τον Πανιώνιο που απέκτησε την σπουδαία Κορεάτισσα πασαδόρο, Λι Ντάε Γιόνγκ.

Εντυπωσιακή κίνηση για τον Πανιώνιο που απέκτησε την σπουδαία Κορεάτισσα πασαδόρο, Λι Ντάε Γιόνγκ.

Μία κίνηση βόμβα για τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νοτιο-Κορεάτισσα σταρ, Λι Ντάε Γιόνγκ, την οποία γνωρίζουμε πολύ καλά από την παρουσία της στην Ελλάδα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2021-2022.

Μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας της στον ΠΑΟΚ, η Γιόνγκ πήγε στη Ρουμανία και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου τη σεζόν 2022-2023, για να βρεθεί πέρυσι στη Γαλλία και τη Λε Καννέτ, με τη φανέλα της οποία κατάκτησε το Super Cup της Γαλλίας.

Η Γιόνγκ θα έρθει στην Ελλάδα για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος, καθώς θα αγωνιστεί στη συνέχεια στην Αμερική και την PVF με τη φανέλα των Σαν Ντιέγκο Μότζο. Μάλιστα, εκεί θα βρει και την πρώην παίκτρια της Θέτιδας, Ολουόμα Οκάρο.

Μάλιστα η ομάδα αυτή πέρυσι είχε φτάσει μέχρι τον τελικό της εναρκτήριας σεζόν της Pro Volleyball Federation χάνοντας από τις Όμαχα Σούπερνοβας στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η προσθήκη της Γιόνγκ δεν πρόκειται να φέρει κάποια αποχώρηση από το ρόστερ του «Ιστορικού». Από τη στιγμή που η έμπειρη «μαέστρος» έρχεται στην Ελλάδα για μισή -ουσιαστικά- σεζόν, θα παραμείνουν τόσο η Τιέμι όσο και η Ηλιοπούλου.

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή, μίας παίκτριας η οποία είναι από τα μεγαλύτερα στη χώρα της και έχει ένα πολύ μεγάλο φαν κλαμπ. Έτσι η φετινή Volley League γυναικών ενισχύεται ακόμη περισσότερο και αναμένεται να δούμε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών.

Η Γιονγκ αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τρίτη και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, προκειμένου να αξιολογηθεί το επίπεδο ετοιμότητας της από τον Γιάννη Χαριτωνίδη.

Πηγή: volleyland

Δεν υπάρχουν σχόλια