Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη για τον Ιστορικό στον Λαιμό επί της Bουλιαγμένης

Ο Ιστορικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη στον ελληνικό εμφύλιο της δεύτερης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Euro Cup

Ο Ιστορικός πέτυχε μια σπουδαία νίκη στον ελληνικό εμφύλιο της δεύτερης αγωνιστικής για τη φάση των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών, επικρατώντας του ΝΟ Βουλιαγμένης στον Λαιμό, με 10-9.

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και καθηλωτικός μέχρι το τέλος, με τον ΝΟΒ να αποκτά στο ημίχρονο προβάδισμα τριών τερμάτων. Αυτό το προβάδισμα, ωστόσο, εξανεμίστηκε γρήγορα στην έναρξη του δεύτερου μέρους, όταν ο Πανιώνιος με ένα γρήγορο 2-0 μείωσε τη διαφορά.

 Ωστόσο, η αποβολή του Γούντχεαντ, 7 λεπτά και 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και με γρήγορες επιθέσεις κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τηνίκη.

Στην πρώτη αγωνιστική, ο ΝΟΒ γνώρισε ήττα (16-15) από την Ορτίτζια στις Συρακούσες, ενώ οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν στη Νέα Σμύρνη με 16-13 από τη Βαζούτας, η οποία φαίνεται να είναι η ισχυρότερη ομάδα του γκρουπ. 

Πλέον ο Ιστορικός με αυτό το σημαντικό «διπλό» πήραν πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για πρόκριση!

Στην επόμενη αγωνιστική, την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, ο Πανιώνιος θα υποδεχθεί την Ορτίτζια, ενώ η Βουλιαγμένη θα φιλοξενηθεί από τη Βαζούτας.

Τελικό σκορ: 9-10

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-1, 1-3, 2-4

Με πληροφορίες από pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια