Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς Νοικοκυράκη στο Άργος

Στο Άργος με τον γηπεδούχο Παναργειακό θα αγωνιστεί ο Ιστορικός την Κυριακή (06/10, 12:00), για την 3η αγωνιστικη της SL2.

Στο Άργος με τον γηπεδούχο Παναργειακό θα αγωνιστεί ο Ιστορικός την Κυριακή (06/10, 12:00), για την 3η αγωνιστικη της SL2.

Οι κυανέρυθροι προέρχονται από τη νίκη απέναντι στα Χανιά και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε έναν αντίπαλο που αναμένεται να αποτελέσει «σκληρό καρύδι», καθώς ψάχνει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Στα αγωνιστικά, ο Αντώνης Νικοπολίδης αναμένεται να μην έχει στην διάθεσή του τον Βαγγέλη Νοικοκυράκη, που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, ενώ αντίθετα στην αποστολή θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντένις Τσερίσεφ.

Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει ανεβάσει ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις, ωστόσο αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής θα φανεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, ο οποίος δεν είναι και ο καλύτερος στο στάδιο του Άργους. 

Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του Ιστορικού αναμένεται να συμπεριλάβει στην αποστολή σχεδόν όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του -μεταξύ αυτών και τον Σεμπά- και λίγο πριν την σεντρα θα αποφασιστεί ποιοι θα μείνουν εκτός.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια