Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eκανε τα εύκολα δύσκολα, αλλά νίκησε και έμεινε κορυφή!

Αγχωτική νίκη, αλλά νίκη!

Αγχωτική νίκη, αλλά νίκη! Ο Ιστορικός επικράτησε με 2-1 της ΑΕΚ Β' στη Νέα Σμύρνη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, με δύο γκολ, αρκετές φάσεις και μία γεμάτη εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Σόσα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να έχει μεν τον έλεγχο και την ΑΕΚ Β' να ελπίζει ως το τέλος.

Τελικά το 2-1 έμεινε ως το φινάλε, ο Πανιώνιος έφτασε τους 13 βαθμούς και συνεχίζει στην κορυφή του ομίλου! 

Το παιχνίδι

Ο Πανιώνιος στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα. Είχε την κατοχή της μπάλας, είχε τις φάσεις και κατάφερε να σημειώσει δύο τέρματα.

Στο 10’ ο Βενάρδος έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γεμιστό και αυτός αφού πρώτα πέρασε τον Θεοχάρη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΚ.

Στο 25’ οι κυανέρυθροι έκαναν δύο τα τέρματα τους. Ο Βενάρδος κέρδισε πέναλτι από τον Θεοχάρη. Το εκτέλεσε ο Γεμιστός, όμως έδιωξε ο τερματοφύλακας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπούσης έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα!

Στο 40’ ο Ενγκουέμ έκανε λάθος και ο Σόσα από θέση τετ α τετ μείωσε για την ΑΕΚ Β’. Ο Καμερουνέζος μέσος είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για το επικίνδυνο μαρκάρισμα που έκανε στο ξεκίνημα της φάσης.

Πέντε λεπτά αργότερα ήρθε… κόκκινη και για την ΑΕΚ Β’. Ο Μανίσα με βίαιο τρόπο έσπρωξε τον Γεμιστό εκτός φάσης και πήρε σωστά την κόκκινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε πολύ, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το παιχνίδι και την ΑΕΚ να προσπαθεί να βρει διαδρόμους στην αντεπίθεση.

Στο 73’ η διαιτητής Τσιοφλίκη έδωσε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ για χέρι του Πότσι. Ο επόπτης Μάτσας, όμως, ενημέρωσε την διαιτητή πως η μπάλα πρώτα βρίσκει στο πόδι του Πότσι και μετά πάει στο χέρι. Έτσι ακυρώθηκε σωστά το πέναλτι!

Το φιλμ του αγώνα

1’: Σέντρα του Μπούση, κεφαλιά του Κολοβού, η μπάλα άουτ.

10’ ΓΚΟΛ!: Ασιστ του Βενάρδου στον Γεμιστό, αυτός πέρασε τον Θεοχάρη και με πλασέ έκανε το 1-0.

13’: Κοντινό πλασέ του Γεμιστού, η μπάλα λίγο άουτ.

16’: Το σουτ του Κολοβού μέσα από την περιοχη δεν βρίσκει στόχο.

21’: Πολύ δύνατο σουτ του Κολοβού έξω από την περιοχή, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Θεοχάρη.

24’: Σουτ του Παυλάκη για την ΑΕΚ, η μπάλα αουτ.

25’ ΓΚΟΛ!: Ο Βενάρδος κερδίζει πέναλτι από τον Θεοχάρη. Το εκτελεί ο Γεμιστός, όμως διώχνει ο τερματοφύλακας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Μπούσης κάνει το σουτ, η μπάλα κοντράρει και καταλήγει στα δίχτυα!

32’: Νέο σουτ του Κολοβού, η μπάλα πάνω από την εστία.

40’ Γκολ!: Ο Ενγκουέμ κάνει λάθος, ο Σόσα από θέση τετ α τετ μειώνει για την ΑΕΚ Β’.

41’: Ο Ενγκουέμ βλέπει την απευθείας κόκκινη κάρτα για το επικίνδυνο μαρκάρισμα που έκανε στο ξεκίνημα της φάσης.

45’: Κόκκινη και για την ΑΕΚ Β’. Ο Μανίσα με βίαιο τρόπο έσπρωξε τον Γεμιστό εκτός φάσης και πήρε σωστά την κόκκινη κάρτα.

64’: Σουτ του Σόσα, η μπάλα ψηλά άουτ.

73’: Η διαιτητής Τσιοφλίκη δίνει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ για χέρι του Πότσι. Ο επόπτης Μάτσας, όμως, ενημερώνει την διαιτητή πως η μπάλα πρώτα βρίσκει στο πόδι του Πότσι και μετά πάει στο χέρι. Έτσι ακυρώθηκε το πέναλτι!

89’: Ωραία ενέργεια και σουτ του Φελίσιο, η μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Χρούστινετς, Χριστόπουλος, Μπούσης, Ενγκουέμ, Τσόρνομαζ (84’ Στούπης), Κολοβός (67’ Γκίνη), Νοικοκυράκης, Βενάρδος (46’ Τσερίσεφ), Γεμιστός (67’ Φελίσιο)

ΑΕΚ (Ν. Κούστας): Θεοχάρης, Μανίσα, κοσίδης, Παυλάκης, Κανελλόπουλος, Ρουκουνάκης (8’ λ.τρ. Μαρούτσης, 64’ Νίνο), Κατσικάς (83’ Άνθης), Μαυρουδής (46’ Βαλκάνης), Κολιμάτσης, Γκολφίνος (83’ Λεφράνγκ), Σόσα

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια