Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιστορική νίκη και τώρα Euro Cup για τα κορίτσια του Iστορικού!

Έκλεισε με νίκη στον όμιλο του Champions League, πήρε εμπειρίες και συνεχίζει στο Euro Cup η ομάδα Πόλο των Γυναικών του Ιστορικού!

Έκλεισε με νίκη στον όμιλο του Champions League, πήρε εμπειρίες και συνεχίζει στο Euro Cup η ομάδα Πόλο των Γυναικών του Ιστορικού!

Η ομάδα ολοκλήρωσε με νίκη τον προκριματικό γύρο του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης γυναικών, του Champions League. Αυτή η νίκη είναι η πρώτη για το γυναικείο τμήμα πόλο του συλλόγου σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση. Επικράτησε με 18-14 της Ιταλικής Ραπάλλο στον τελευταίο της αγώνα και τερμάτισε με τρεις βαθμούς στον όμιλο που διεξήχθη στη Νέα Σμύρνη από 03/10 έως 6/10, με διοργανώτρια την ομάδα του Πανιωνίου.
Τα αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων στον όμιλο αυτό για την ομάδα των Γυναικών ήταν δύσκολα, καθώς ενώ πάλεψε με αξιοπρέπεια και μαχητικότητα εναντίον πολύ ισχυρών αντιπάλων, γνώρισε την ήττα. Στην πρώτη αγωνιστική στις 03/10 ηττήθηκε με 10-6 από την Ουγγρική Φερεντσβάρος. Στη δεύτερη αγωνιστική στις 04/10, δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό της Ισπανικής Σαν Αντρέου ως το τέλος και ηττήθηκε με 16-7. Την Τρίτη αγωνιστική στις 05/10 γνώρισε την ήττα από την Ολλανδική Ντε Ζάαν με 14-7. Και τέλος, μία μέρα αργότερα, πέτυχε μια σημαντική νίκη για τη συνέχεια με 18-14 επί της Ιταλικής Ραπάλλο. Η ομάδα του Πανιωνίου θα συνεχίσει τη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της στο Euro Cup, έχοντας σαν παρακαταθήκη τις πολύτιμες εμπειρίες από αυτόν τον προκριματικό γύρο του Champions League και την πρώτη της νίκη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.
Η αποστολή της ομάδας των Γυναικών (Τ. Παπαναστασίου – Κ. Καναβός – Ζ. Καραγιάννη): Γκανγκλ, Αρίμα, Παπαδοπούλου, Ρακιντζή, Άλεν, Μαστρόκαλου, Καραγιάννη, Ε. Λούδη, Σταυρίδου, Δούλη, Δ. Παπαναστασίου, Λαμπροπούλου, Μπιτσάκου, Κάτσιου.

Δεν υπάρχουν σχόλια