Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπίλιος: «H ομάδα βαδίζει με σωστά βήματα, θέλουμε τον κόσμο μας με το Aιγάλεω»

Την διαβεβαίωση στον κόσμο του Πανιωνίου πως πλέον η ομάδα βαδίζει με σωστά βήματα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά εξέφρασε ο Μάριος Μπίλ...

Την διαβεβαίωση στον κόσμο του Πανιωνίου πως πλέον η ομάδα βαδίζει με σωστά βήματα τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά εξέφρασε ο Μάριος Μπίλιος.

Παράλληλα, ο Team Manager του Ιστορικού, μέσα από τα panionianea.gr, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο των κυανέρυθρων για το ερχόμενο εντός έδρας ματς με το Αιγάλεω στη Νέα Σμύρνη (14/10).

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Μ. Μπίλιος:

«Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, αλλα αυτό που μπορω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της ομάδας είναι οτι σε ολα τα κομμάτια καθημερινά γινεται πολυ σοβαρή δουλειά. Και στο διοικητικό κομμάτι και φυσικά στο αγωνιστικό. Δεν ξερω που θα φτάσουμε στο τέλος βαθμολογικά, αλλά το μόνο σιγουρο είναι οτι ολοι στον σύλλογο κάθε αγωνιστική και κάθε μέρα θα δωσουμε και την ψυχή μας. μετα το περσινό πρώτο βήμα της ανόδου απο την Γ Εθνική. να κανουμε οτι πρεπει ωστε αργά ή γρήγορα ο Πανιώνιος να επιστρέψει εκει που ξεκάθαρα ανήκει.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε που ηταν και σε τι κατάσταση ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα πριν απο μερικά χρόνια, με υπομονή και δουλειά θα τα καταφερουμε. Σιγουρα στις μεγάλες ομαδες υπαρχουν απαιτήσεις και η φανέλα εχει βάρος, αλλα η ομάδα πλεον βαδίζει με σωστά βήματα.

Τη Δευτέρα το ματς με το Αιγάλεω ειναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο μαζί μας. Να είναι δίπλα μας, να δώσουν ώθηση στους ποδοσφαιριστές και όλοι μαζί να φτάσουμε σε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια