Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

H ανακοίνωση των Πανθήρων κατά του Γιώργου Κουτελάκη και η «συγνώμη» από τoν Δήμαρχο Νέας Σμύρνης

Σε ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη προχώρησαν οι Πάνθηρες, με αφορμή ένα γκράφιτι που σβήστηκε και αφορούσε τον φίλαθλο του Π...

Σε ανακοίνωση κατά του Δημάρχου Γιώργου Κουτελάκη προχώρησαν οι Πάνθηρες, με αφορμή ένα γκράφιτι που σβήστηκε και αφορούσε τον φίλαθλο του Πανιωνίου, Βασίλη, που έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή.

Η ανακοίνωση από το Panthers Club:

«Θα μας επιτρέψετε να ξεφύγουμε από τα αθλητικά δρώμενα, προκειμένου να μάθετε ορισμένα περιστατικά, τα οποία συνέβησαν όχι σε κάποια εκδρομή, ούτε σε κάποια άλλη πόλη, αλλά εδω, στο σπίτι μας, στη Νέα Σμύρνη...

Την περασμένη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες ενός ανήθικου, ενός ντροπιαστικού γεγονότος. Με μια κίνηση που δεν έχει προηγούμενο, ο Δήμος της πόλης προχώρησε στο σβήσιμο ενός όχι οποιουδήποτε γκράφιτι, αλλά ενός για έναν αδικοχαμένο αδελφό μας, σε κεντρικό δρόμο της Νέας Σμύρνης. Όταν θελήσαμε να μάθουμε το λόγο, για τον οποίο συνέβη αυτό, η απάντηση που πήραμε ήταν πως, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος θα περνούσε από το σημείο, για να μεταβεί στο Σύλλογο Ιμβρίων...

Ρητορικά ρωτάμε, γιατι προφανώς γνωρίζουμε την απάντηση, ούτε περιμένουμε δικαιολογίες πλέον... Κύριε Δήμαρχε, τι έγραφε αυτός ο τοίχος πάνω, που δεν έπρεπε να το δουν οι εκλεκτοί σας καλεσμένοι; Στο σημείο εκείνο, δεν υπήρχε κάτι το υβριστικό. Απεναντίας, υπάρχει ακόμα (πως δεν το πετάξατε αυτό;), καντηλάκι και λουλούδια, για τον αδελφό μας, που έφυγε, καθώς από το σημείο περνούσε και περνάει κάθε μέρα, η οικογένειά του.

Με τι μούτρα, θα κοτάξεις εσύ και όλοι εκεί στη Συγγρού, στο Δημαρχείο, τη μάνα του παιδιού; Τι δικαιολογία θα σκαρφιστείτε στα γραφεία σας; Σας ενοχλούσε τόσο πολύ, ένα τέτοιο γκράφιτι, αλλά τα νερά στην Πλατεία που από τη βρώμα δεν μπορείς να σταθείς, δεν σας ενόχλησαν. Το κόκκινο και το μπλε στον τοίχο σας ένοιαξε... Όσοι επικροτήσατε την κίνηση αυτή, ντροπή σας!

ΥΓ1. Προεκλογικά έταζες λαγούς με πετραχήλια και εμείς το μόνο που ζητήσαμε είναι η Νέα Σμύρνη, η πόλη του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, ήταν να είναι πάντα στο κόκκινο και στο μπλε. Αλλά ούτε αυτό δεν μπορείς να στηρίξεις...

ΥΓ2. ΠΑΝΘΗΡΑΣ δεν είναι αυτός που αγοράζει ένα μπλουζάκι μια φορά το χρόνο, ή ανεβάζει ένα βίντεο στα socia media, για προσωπική προβολή. Από αυτό εδώ το βήμα, ενημερώνουμε τον κόσμο, πως πλέον το Panthers Club δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημοτική αρχή.

Προεκλογικά είχατε τη στήριξή μας και βγήκατε πανηγυρικά, αναλαμβάνοντας τις τύχες της πόλης μας. Πλέον είστε απέναντί μας. Για δείτε το, πάλι από την αρχή...»

Από την μεριά του, ο Γιώργος Κουτελάκης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έδωσε την δική του απάντηση, ζητώντας συγνώμη για το εν λόγω συμβάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δήμαρχος: 

«ΜΙΑ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

Ο δρόμος προς την αποτυχία είναι στρωμένος με καλές προθέσεις.

Στην προκειμένη περίπτωση από μια τεράστια παρεξήγηση.

Από κακή συνεννόηση δική μου και των υπηρεσιών του Δήμου σβήστηκε το γκράφιτι στη συμβολή των οδών Ελ.Βενιζέλου και Μ.Βασιλείου, αφιερωμένο στη μνήμη του Μπίλι.

Ενέργεια που δε έγινε προφανώς ούτε συνειδητά ούτε σκόπιμα. Δεν ταιριάζει άλλωστε ούτε με το προσωπικό μου ήθος, ούτε με την διαδρομή μου στα κοινά του Πανιωνίου επί τόσα χρόνια.

Για το λόγο αυτό ζητώ συγγνώμη.

Βρίσκομαι σε προσπάθεια επικοινωνίας με την οικογένεια του Μπίλι για να απολογηθώ προσωπικά.

Θα κάνω ότι χρειαστεί από τη θέση που βρισκομαι για να αποκατασταθεί εμπράκτα  η αστοχία».


Δεν υπάρχουν σχόλια