Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άνετο πέρασμα με γκολάρες από το Άργος για τον Iστορικό!

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από το Άργος, με το 2-0 επί του Παναργειακού.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή του εμφάνιση ο Ιστορικός πέρασε νικηφόρα από το Άργος, με το 2-0 επί του Παναργειακού.

Οι κυανέρυθροι από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό ήταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, έδειξαν την ανωτερότητα τους σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και απόλυτα δίκαια έφτασαν στην σημαντική επικράτηση.

Τα δύο πολύ όμορφα τέρματα για τον Πανιώνιο σημείωσαν οι Στούπης στο 30’ και Κόλοβος στο 76’.

Aξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 500 φίλοι του Ιστορικού έδωσαν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο, με τους παίκτες του Πανιωνίου να νιώθουν σαν να παίζουν στη Νέα Σμύρνη! 

Πλέον ο Πανιώνιος, μετά από τρεις αγωνιστικές, έχει 7 βαθμούς, με δύο νίκες και μία ισοπαλία. Μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ έως τώρα στο πρωτάθλημα!

Μοναδικό κακό μαντάτο από τον αγώνα ο τραυματισμός του Αυλωνίτη, ο οποίος έδειξε να πονάει πολύ και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Νικοπολίδη είχε την κατοχή της μπάλας, έπαιζε τον αντίπαλο της στο μισό γήπεδο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Από αυτές ξεχώρισαν του Στούπη στο 8’, του Γκίνη στο 17’ και του Φελίσιο στο 26’.

Με την συμπλήρωση όμως του πρώτου μισάωρου, ο Ιστορικός κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Στούπης έκανε ένα φοβερό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Καραργύρη!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να ελέγχει το ματς και να μην δέχεται πίεση από τους γηπεδούχους.

Οι κυανέρυθροι στο 76’ βγήκαν πολύ ωραία στην αντεπίθεση, με τον Κολοβό να δείχνει την κλάση του και με άψογο πλασέ να κάνει την 2-0!

Το φιλμ του αγώνα

8’: Ο Βενάρδος βρίσκει ωραία τον Στούπη μέσα στην περιοχή, αυτός κάνει με τη μία το σουτ, με τον Καραργύρη να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να διώχνει δύσκολα.

15’: Γύρισμα του Φελίσιο στον Κολοβό, αυτός πατάει περιοχή, κάνει και το σουτ, με αμυντικό του Παναργειακού να διώχνει πριν η μπάλα καταλήξει στην εστία.

17’: Τεράστια ευκαιρία. Φοβερή μπαλιά του Τσόρνομαζ, ο Γκίνη προσπαθεί με πλασέ να περάσει την μπάλα πάνω από τον Καραργύρη, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

18’: Δυνατό σουτ του Μπούση, μπλοκάρει ο Καραργύρης.

20’: Σουτ του Στούπη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

24’: Σέντρα του Βενάρδου, κεφαλια του Πιερτζάκομι, η μπάλα άουτ.

26’: Νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Φελίσιο αν και πεσμένος κάνει το πλασέ, διώχνει ο Αλιατλιδης ακριβώς πάνω στην γραμμή της εστίας!

30’ ΓΚΟΛ!: Ο Στούπης κάνει ένα φοβερό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί «παραθυράκι» του Καραργύρη!

34’: Γύρισμα του Παναγιώτου, η μπάλα περνάει άουτ. Η πρώτη φάση του Παναργειακού στο ματς!

60’: Ο Αυλωνίτης τραυματίστηκε σε μία αμυντική του προσπάθεια και  έδειξε να πονάει πολύ, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να γίνει αλλαγή.

76’ ΓΚΟΛ!: Ο Κολοβός βγαίνει στην αντεπίθεση, πατάει περιοχή και με άψογο πλασέ κάνει το 2-0 για τον Πανιώνιο!

86’: Δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Καρέλη. Με δέκα θα τελειώσει το παιχνίδι ο Παναργειακός.

87’: Ωραία κεφαλιά του Χρούστινετς, δύσκολα σε κόρνερ ο Καραργύρης.

88’: Ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Ενγκουέμ για οφσάιντ. Ο παικτης ξεκάθαρα καλυπτόταν!

90’: Δεύτερη απόλυτα σωστή κίτρινη κάρτα και στον Παναγιώτου και δεύτερη αποβολή για τους γηπεδούχους!

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γ. Βαζάκας): Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Σαάντο, Αλιατίδης (46’ Πρίκας), Τσάνι, Κουγιάνπα (46’ Λύγκας), Τσιώλης (53’ Λαουκζέμις), Κωστίκα (77’ Ντιάλο), Καρντόσα (21’ Ροκάι), Καμπράν.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότσι, Αυλωνίτης (65’ λ.τρ. Χρούστινετς), Μπούσης, Γκίνη, Στούπης (65’ Ενγκουέμ), Τσρόνομαζ, Βενάρδος, Πιερτζάκομι (55’ Διονέλλης), Φελίσιο (79’ Γεμιστός), Κολοβός (79’ Τσερίσεφ).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια