Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kάθε παιχνίδι και καλύτερoι

Γράφει ο Μιχάλης Λαδόπουλος…

Γράφει ο Μιχάλης Λαδόπουλος…

Επειδή ποτέ μου δεν μου άρεσε να κοροϊδεύω, ξεκαθαρίζω από την αρχή ότι το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ Β’ το πέρασα στο δρόμο προς τη Λαμία και η εικόνα που έχω συμπυκνώνεται στα τελευταία 10-15 λεπτά και τα στιγμιότυπα. Αυτό, όμως, που καταλαβαίνω είναι αυτό που φαίνεται από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όσο κι αν οι πέντε αγωνιστικές δεν αποτελούν ικανό δείγμα για εξαγωγή συμπερασμάτων. Ότι, δηλαδή, σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται σε σχέση με το προηγούμενο και ότι σιγά σιγά αρχίζει να «χτίζει» σερί και νικών και αήττητου.

Κι αν το δεύτερο μπορεί εύκολα να το ξεπεράσει κανείς, αφού όπως έρχεται το θετικό σερί, έτσι μπορεί να έρθει και το αρνητικό, το πρώτο είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Δείχνει ότι η ομάδα δουλεύεται συνέχεια, δείχνει ότι βάζει καινούρια στοιχεία από παιχνίδι σε παιχνίδι, δείχνει ότι όσο περνάει ο καιρός μπορεί ολοένα και περισσότερο να συνδυάσει το «τουριστικό» (επιθετικό, κυριαρχικό ποδόσφαιρο) με το «αντιτουριστικό» (στιβαρή αμυντική λειτουργία) αγωνιστικό στιλ.

Ειδικά, μάλιστα, το «τουριστικό» μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερο, όταν ενσωματωθεί πλήρως και αποκτήσει τον απαιτούμενο ρυθμό ο Τσερίσεφ, ο οποίος στα λίγα λεπτά που έχει παίξει ως τώρα, έχει δείξει ότι μπορεί να προσφέρει πολλά και από πλευράς θεάματος και από πλευράς ουσίας.

ΥΓ1. Θα είναι τεράστιο λάθος να υποτιμηθεί η Παναχαϊκή. Παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει, έχει καλή ομάδα και δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι

ΥΓ2. Σημαντική η νίκη στο μπάσκετ και για καθαρά λόγους βαθμολογικής συγκομιδής και, πολύ περισσότερο, για λόγους ψυχολογίας που δεν ήταν και στα καλύτερά της μετά το παιχνίδι στο Περιστέρι.

ΥΓ3. Μπράβο στα κορίτσια του βόλεϊ που με το καλημέρα έδειξαν ότι είναι ικανά για μεγάλα πράγματα.

ΥΓ4. Σεβασμός στην ομάδα πόλο που έχει στηρίξει το σύλλογο σε πολύ δύσκολους καιρούς. Η φετινή χρονιά είναι μεταβατική και όπως πάντα γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις θα έχει και σκαμπανεβάσματα.

ΥΓ5. Δεν το λες και κακό το Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια