Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνημα με... τριάρα για την K19 του Πανιωνίου στην Superleague 2

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Siperleague 2 K19, στο γήπεδο Αλίμου, o Πανιώνιος πραγματοποιόντας μια εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 3-...

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Siperleague 2 K19, στο γήπεδο Αλίμου, o Πανιώνιος πραγματοποιόντας μια εξαιρετική εμφάνιση, επιβλήθηκε με 3-0 της Ηλιούπολης!

Η κυριαρχία της ομάδας ήταν εμφανής σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Μολις στο 6' ο Πρίφτη μετά από ασίστ του Τοποβίτι έκανε το 1-0 , ενώ πολύ γρήγορα εγινε και το 2-0 από τον Οθωναίο μετά από ασίστ του Θεοχαρόπουλου, μόλις στο 9'. Το 3-0 έγινε από τον Λααρούσι με πέναλτι στο 35'.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Πανιώνιος με την άνεση που της παρείχε η εικόνα και το σκορ, κυκλοφόρησε την μπάλα έχοντας τον απόλυτο έλεγχο, ενώ μέχρι και την λήξη δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για γκολ.
Πανιώνιος Κ19 (Κοντοβράκης): Φαγογένης, Πρίφτι,Λακατής, Παλαιολόγος, Στολάι, Τοποβίτι, Λαύκας, Θεοχαρόπουλος, Λααρούσι, Οθωναίος, Παυλόπουλος.
Στο αγώνα περασαν και οι: Πεσιρίδης, Κουδούνας αντί Τοποβίτι και Παυκόπουλου στο 60', στο 75' οι Βλαχάκης , Γεωργαράκος αντί Λαύκα και Λααρούσι και στο 83' ο Καρύδης αντί Λακατή.

Δεν υπάρχουν σχόλια