Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

KAE: «Κατανοούμε τις δυσκολίες, κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε»

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, σχετικά με τη...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας αναφέρει πως κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος, σχετικά με την διαδικασία του Gov.

Οι κυανέρυθροι τονίζουν πως κάνουν ότι μπορούν για να βοηθήσουν, όμως ξεκαθαρίζουν πως η όλη διαδικασία έχει να κάνει με τον νόμο που έχει θεσπίσει το κράτος.

Διαβάστε την ανακοίνωσε με όλες τις απαραίτητες λεπτομέρεις: 

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φίλοι της ομάδας προκειμένου να προμηθευτούν είτε μεμονωμένο εισιτήριο αγώνα είτε εισιτήριο διαρκείας για την σεζόν.

Για το λόγο αυτό, αν και τίποτα δεν είναι στο χέρι μας καθώς μιλάμε για ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΠΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ και ισχύει ΣΕ ΟΛΑ τα γήπεδα των επαγγελματικών κατηγοριών, κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε.

(«Άρθρο 41ΙΑ Πλατφόρμα ταυτοποίησης κατόχων αθλητικών εισιτηρίων, παρ.7

Απαγορεύεται η διεξαγωγή αθλητικής συνάντησης σε αθλητική εγκατάσταση που δεν διαθέτει το προβλεπόμενο στο παρόν σύστημα ελέγχου εισιτηρίων και ταυτοποίησης των εισερχόμενων θεατών. Σε περίπτωση παραβίασης της απαγόρευσης του πρώτου εδαφίου και για όσο χρόνο διαρκεί, οι αθλητικές συναντήσεις διεξάγονται χωρίς την παρουσία θεατών. Από την ημερομηνία που ορίζεται με την κοινή υπουργική απόφαση της παρ. 8 το παρόν εφαρμόζεται στις αθλητικές συναντήσεις του επαγγελματικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (Super League 1), καθώς και στις αθλητικές συναντήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος ποδοσφαίρου και των διεθνών διοργανώσεων, στις οποίες, ως γηπεδούχος, αγωνίζεται ομάδα Α.Α.Ε. που συμμετέχει στο παραπάνω επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Πολλές φορές έχουμε αναρτήσει οδηγίες για τον GOV αλλά κι έχουμε τονίσει πόσο ΑΥΣΤΗΡΟΣ είναι ο νόμος πλέον. Άλλωστε, διαβάσατε πρόσφατα τα περιστατικά σύλληψης ατόμων που δεν είχαν εισιτήριο ή δεν είχαν ακολουθήσει την προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

(Αρθρο 41 Γ παρ. 9 του ν. 2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του ν. 5085/2024

Δειγματοληπτικός έλεγχος εισιτηρίων

Σε περίπτωση που κατά τον διενεργούμενο έλεγχο διαπιστωθεί η μη κατοχή ή η κατοχή μη ονομαστικού εισιτηρίου ή εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του, κατά τρόπο που παραβιάζει τις κείμενες διατάξεις, επιβάλλεται από το αστυνομικό όργανο πρόστιμο, α) σε βάρος του προσώπου που δεν κατέχει εισιτήριο ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ στην περίπτωση μη κατοχής ονομαστικού εισιτηρίου, β) σε βάρος του κατόχου του και του πραγματικούδικαιούχου ύψους δεκαπλάσιου σε σχέση προς το αντίτιμο του εισιτηρίου σε περίπτωση κατοχής εισιτηρίου επί του οποίου το αναγραφόμενο ονοματεπώνυμο είναι διαφορετικό από αυτό του κατόχου του. Στην περίπτωση του δευτέρου εδαφίου το αστυνομικό όργανο, εκτός της επιβολής του προστίμου, απομακρύνει τον κάτοχο και τον μη κάτοχο από την αθλητική εγκατάσταση.

Αν η παράβαση βεβαιωθεί εντός της αθλητικής εγκατάστασης, η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει την προσωρινή απαγόρευση χρήσης από θεατές συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων της εγκατάστασης για μία (1) έως δύο (2) αγωνιστικές. Σε περίπτωση α) βεβαίωσης εκτεταμένων παραβάσεων  του παρόντος εντός της αθλητικής εγκατάστασης κατά την ίδια αθλητική συνάντηση η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων χωρίς την παρουσία θεατών για μια (1) έως δύο (2) αγωνιστικές, β) βεβαίωσης παραβάσεων σε τρεις (3) τουλάχιστον διαφορετικές συναντήσεις κατά την ίδια αγωνιστική περίοδο η Δ.Ε.Α.Β. αποφασίζει τη διεξαγωγή αθλητικών συναντήσεων χωρίς την παρουσία θεατών για δύο (2) αγωνιστικές

Οι διοικητικές κυρώσεις του έκτου και του έβδομου εδαφίου επιβάλλονται και σε περίπτωση μαζικής εισόδου θεατών με τη χρήση βίας και χωρίς έλεγχο εισιτηρίων, που διαπιστώνεται από τις κάμερες στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων και καταγράφεται στην έκθεση της αστυνομικής αρχής, που αποστέλλεται στη Δ.Ε.Α.Β.. Σε περίπτωση βεβαίωσης παράβασης σύμφωνα με το παρόν, πέραν της επιβολής προστίμου, η αστυνομική αρχή καταχωρίζει τα στοιχεία ταυτότητας τόσο του κατόχου, όσο και του πραγματικού δικαιούχου του εισιτηρίου στην κεντρική βάση δεδομένων της περ. γ) της παρ. 6. Από την καταχώριση των στοιχείων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο προηγούμενο εδάφιο και για χρονικό διάστημα α) έξι (6) μηνών ή β) σε περίπτωση επανειλημμένης παράβασης εντός της ιδίας αγωνιστικής περιόδου, δώδεκα (12) μηνών, απαγορεύεται στα ανωτέρω φυσικά πρόσωπα η είσοδος στη συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση)

Αντιλαμβανόμαστε ότι το όλο σύστημα, ως νέο, είναι δύσκολο αρχικά και κάποιες φορές παρουσιάζει «αδυναμίες» αλλά πρόκειται για ένα νόμο του Κράτους που έχει ως στόχο την ασφάλεια όλων μας και ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοστεί.

(«Άρθρο 41ΙΑ Πλατφόρμα ταυτοποίησης κατόχων αθλητικών εισιτηρίων

ΚΥΑ 568/2024,όπως τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ 692/2024

Ταυτοποίηση κατόχων αθλητικών εισιτηρίων μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας

Ο ενδιαφερόμενος θεατής πραγματοποιεί κράτηση του εισιτηρίου του από τον πάροχο της υπηρεσίας διάθεσης εισιτηρίων, με τον οποίο έχει συμβληθεί η Ανώνυμη Αθλητική Εταιρεία (Α.Α.Ε.) και καταβάλλει το απαιτούμενο τίμημα και στη συνέχεια εισέρχεται στην πλατφόρμα του άρθρου 1, κατόπιν αυθεντικοποίησής του, σύμφωνα με τα άρθρα 24 και 28 του ν. 4727/2020 προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία της κράτησής του και να ολοκληρωθεί η έκδοση του εισιτηρίου του.

Η πλατφόρμα του άρθρου 1 ενημερώνεται με τα στοιχεία της αθλητικής συνάντησης και τα στοιχεία κράτησης εισιτηρίου από το σύστημα του παρόχου της υπηρεσίας διάθεσης εισιτηρίων).

Ευχαριστούμε τους φίλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΥΜΟΙ VIVA για την ανιδιοτελή αγάπη και την υπομονή τους, καταλαβαίνουμε πλήρως το «μπέρδεμα» που γίνεται κάποιες φορές όπως καταλαβαίνουν και οι ίδιοι ότι δε μπορούμε να παρέμβουμε σε ένα σύστημα που αποτελεί νόμο του Κράτους και πρέπει να εφαρμοστεί.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της ΚΑΕ θα βρίσκονται στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν στο σημείο που είναι εφικτό.


Δεν υπάρχουν σχόλια