Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Πανιώνιος τιμάει τον «Βούδα» Mάκη Δενδρινό!

Την μνήμη του Μάκη Δενδρινού, του «Βούδα» του ελληνικού μπάσκετ και του Ιστορικού, θα τιμήσει η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva

Την μνήμη του Μάκη Δενδρινού, του «Βούδα» του ελληνικού μπάσκετ και του Ιστορικού, θα τιμήσει η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva το Σάββατο (19/10, 20:15) στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του μεγάλου Μάκη Δενδρινού, διοργανώνει η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA το Σάββατο 19/10 και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Mateco (20:15) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Greek Basketball League.

Οι μεγάλες μορφές, που έβαλαν τις βάσεις στο οικοδόμημα του Συλλόγου θα πρέπει να τιμούνται και η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν ξεχνά τον Μάκη Δενδρινό, μια από τις μεγαλύτερες μορφές του Ιστορικού και του ελληνικού μπάσκετ κατ’ επέκταση.

Το νούμερο «4» στην «κυανέρυθρη» φανέλα το τίμησε ο Μάκης Δενδρινός ακολούθως το «παρέδωσε» στον Φάνη Χριστοδούλου και πλέον αυτός ο αριθμός ανήκει στην αιωνιότητα, στην Ιστορία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και δε θα φορεθεί ποτέ από κανέναν.

Στο πλαίσιο της απόσυρσης της φανέλας που φέρει το όνομά του, θα τιμηθεί η οικογένεια του Μάκη Δενδρινού ο οποίος έφυγε από τη ζωή περίπου τέτοια μέρα (20/10) πριν από εννέα χρόνια σκορπίζοντας θλίψη σε όλους.

Ο «Βούδας», όπως τον μάθαμε όλοι, θα έχει πάντοτε μια θέση στην Ιστορία και στην καρδιά μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια