Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λυκογιάννης: «Nα μην φτάνουμε στο σημείο να δεχόμαστε 53 πόντους στο ημίχρονο»

Ο τεχνικός του Πανιωνίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης τόνισε πως για να πάρει τη νίκη στην GBL πρέπει να υπάρχει συγκ...

Ο τεχνικός του Πανιωνίου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Δημόσιας Τηλεόρασης τόνισε πως για να πάρει τη νίκη στην GBL πρέπει να υπάρχει συγκέντρωση από το πρώτο λεπτό.

Ο Πανιώνιος έχασε με 82-72 από το Περιστέρι σε ένα παιχνίδι που ο Έντι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως χρειάζεται συγκέντρωση από την αρχή για να έρθει η νίκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το αν έχει να κρατήσει πράγματα: «Δε θα το ‘λεγα. Νομίζω ότι δεν πρέπει να φτάνουμε στο σημείο να δεχόμαστε 53 πόντους στο ημίχρονο για να αποφασίσουμε ότι εκτός έδρας πρέπει να βάλουμε το κορμί μας. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο 2ο ημίχρονο, περάσαμε και μπροστά. Δώσαμε βολές, δε βγάλαμε κάποιες άμυνες και χάσαμε το μομέντουμ».

Για το αν μπορούν να μάθουν πράγματα οι παίκτες από αυτά τα ματς: «Ναι, σίγουρα. Αν μπορείς να ερμηνεύσεις σωστά αυτά που βιώνεις, σαφέστατα. Είναι ένα δύσκολο Πρωτάθλημα. Εκτός έδρας, αν δεν μπεις συγκεντρωμένος από το πρώτο δευτερόλεπτο δεν έχεις ελπίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια