Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γεμιστός: «Nωρίς να μιλάμε για κορυφή | Τυχερός ο Πανιώνιος που έχει Κολοβό και Tσερίσεφ»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεμιστού στην δημόσια τηλεόραση.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεμιστού στην δημόσια τηλεόραση.

Για τη νίκη επί του Αιγάλεω με 2-0, όπου πέτυχε ένα γκολ, την αναρρίχηση στην κορυφή του Β΄ομίλου, σε ισοβαθμία με την Κηφισιά, τη σημαντική συμβολή του προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη, τη συνέχεια, αλλά και την παρουσία δυο «σταρ», όπως οι Δημήτρης Κολοβός και Ντένις Τσερίσεφ, μίλησε ο έμπειρος επιθετικός του Πανιωνίου, Γιώργος Γεμιστός στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή, «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ».

Ο Γεμιστός ανέφερε αρχικά: «Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κορυφή. Είναι ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα, με πολλές ιστορικές ομάδες. Είδαμε ότι και το Πανιώνιος – Αιγάλεω ήταν ματς από τα παλιά. Είμαστε καλά, με το 3 στα 3 υπάρχει ψυχολογία στην ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ώρα. Θεωρώ το όνομα του Πανιωνίου από μόνο του καθιστά σαν στόχο η ομάδα να είναι στις πρώτες θέσεις. Από το καλοκαίρι έγιναν πολύ καλές κινήσεις από τη διοίκηση και δε θα σταθώ μόνο στους παίκτες. Έγινε γενικότερα πολύ σωστή δουλειά στο οργανωτικό κομμάτι, που βάζει τις βάσεις ο Πανιώνιος όταν γυρίσει στην Α΄ Εθνική να τον κρατήσουν εκεί για πολλά χρόνια».

Σε ερώτηση για τις αμυντικές επιδόσεις, όπου δεν υπάρχει παραβίαση εστίας, ο Γεμιστός τόνισε: «Νομίζω ότι μια ομάδα για να μπορέσει να διεκδικήσει πράγματα σε ένα πρωτάθλημα πρέπει να εστιάσει πολύ στην άμυνά της. Ειδικά για τη Β΄ Εθνική, που είναι μια κατηγορία που δε μπαίνουν πολλά γκολ. Αν κρατήσεις το μηδέν, θεωρώ ότι ο Πανιώνιος θα το βρει το γκολ, έχει πολλή ποιότητα από τη μέση και μπροστά».

Ερωτηθείς για τα δυο «ηχηρά» αποκτήματα του ρόστερ, τον Ρώσο Ντένις Τσερίσεφ και τον Δημήτρη Κολοβό, ο έμπειρος φορ των «κυανέρυθρων» επεσήμανε: «Είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε μαζί μας. Όχι μόνο τους δυο, γενικότερα όλα τα παιδιά που έχουν έρθει. Θεωρώ ότι όχι μόνο παικτικά, αλλά και στα αποδυτήρια και ο τρόπος που συμπεριφέρονται, δείχνουν για ποιό λόγο αυτοί οι παίκτες ήταν σε τοπ επίπεδο. Αυτό βοηθά και τους υπόλοιπους παίκτες, τόσο εμάς, όσο και αυτούς που έρχονται από πίσω».

«Μεγαλύτερη συμβολή του κόουτς το να είμαστε κυρίαρχοι»

Ο Γιώργος Γεμιστός αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Αντώνη Νικοπολίδη: «Θεωρώ ότι ο προπονητής προσπαθεί να περάσει το να είμαστε κυρίαρχοι στο παιχνίδι και εν μέρει το έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Αυτή νομίζω είναι η μεγαλύτερη συμβολή του κόουτς. Βέβαια, είναι μια δύσκολη αποστολή, έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες στην ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο. Παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται όλο και καλύτερη. Ήδη από τα πρώτα ματς, Κυριακή με Κυριακή βελτιώνεται».

Ο Γεμιστός ερωτήθηκε για τις ομάδες που υπολογίζει περισσότερο ως ανταγωνίστριες στο Β΄ όμιλο, υπογραμμίζοντας: «Βάσει ρόστερ θεωρώ ότι Κηφισιά και Καλαμάτα θα πάνε μέχρι το τέλος. Πάντα υπάρχει και ένα αουτσάιντερ. Θα το δούμε, είναι αρχή ακόμα, ένα αουτσάιντερ μπορεί να κάνει μια έκπληξη».

«Να κάνει υπομονή ο κόσμος – Έχει απαιτήσεις αλλά δεν είναι εύκολο»

Τέλος, ο επιθετικός των Νεοσμυρνιωτών ρωτήθηκε για τον προσωπικό του στόχο, αλλά και για τον κόσμο του Ιστορικού, καταλήγοντας: «Για οποιονδήποτε παίκτη είναι όνειρο να παίξει στην Α΄ Εθνική. Κοιτάω το τώρα, το σήμερα, να βοηθήσω την ομάδα και στο μέλλον ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται. Το μόνο που θα πω για τον κόσμο είναι ότι τους ευχαριστούμε. Από πέρυσι ήταν παντού, όπου πηγαίναμε ήταν εκεί. Θα πω λίγο υπομονή, το όνομα του Πανιωνίου είναι βαρύ και πολλές φορές ο κόσμος έχει απαιτήσεις, αλλά δεν είναι εύκολο. Η ομάδα πρέπει να χτίσει γερές βάσεις και μετά να κάνει ό,τι είναι να κάνει. Μόνο υπομονή και να πιστέψει στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια