Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύo επιστροφές και μία απoυσία με Aιγάλεω!

Μετά τα "τρίποντα" επί των Χανίων και του Παναργειακού ο Πανιώνιος την Δευτέρα (14/10, 16:30) υποδέχεται το Αιγάλεω στη Νέα Σμύρνη...

Μετά τα "τρίποντα" επί των Χανίων και του Παναργειακού ο Πανιώνιος την Δευτέρα (14/10, 16:30) υποδέχεται το Αιγάλεω στη Νέα Σμύρνη και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του.

Οι κυανέρυθροι μετρούν έως τώρα δύο νίκες και μία ισοπαλία, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως μετά από τρεις αγωνιστικές δεν έχουν δει ακόμα να παραβιάζεται η εστία τους!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Αντώνης Νικοπολίδης μετράει δύο επιστροφές για το δύσκολο ματς με το Αιγάλεω. Συγκεκριμένα, οι Νοικοκυράκης και Χριστόπουλος ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που είχαν και υπολογίζονται κανονικά αοό τον προπονητή τους, ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο τραυματίας Τάσος Αυλωνίτης.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, πως ο Τσερίσεφ καθημερινά ανεβάζει ρυθμούς και στις προπονήσεις δείχνει δείγματα από το ταλέντο και τις ικανότητες του. Όσον αφορά το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Σεμπά, επίσης έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, η εικόνα του είναι πολύ καλή και είναι πιθανό να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για το ματς της Δευτέρας.

Από εκεί και πέρα, άπαντες στις τάξεις του Πανιωνίου περιμένουν από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στις εξέδρες του γηπέδου -παρά τις δυσκολίες της ημέρας- και να βοηθήσουν σημαντικά τους παίκτες του Ιστορικού να φτάσει σε μία ακόμα πολύτιμη νίκη!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια