Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: Η μoναδική oμάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες που δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ!

Ο Πανιώνιος μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθήμα της Superleague 2 μετράει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο Πανιώνιος μετά από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθήμα της Superleague 2 μετράει 10 βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Κηφισιά.

Η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία, όμως το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα είναι πως δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ!

Μάλιστα, ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο στην Ελλάδα, δηλαδή στην SL1 και στην SL2 που έχει καταφέρει να κρατήσει έως τώρα μηδέν παθητικό και σίγουρα αυτό πιστοποιεί τόσο την πολύ καλή συνοχή που υπάρχει από τους κυανέρυθρους στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τερματοφύλακας Νίκος Γιαννακόπουλος!

Αν προσθέσουμε και τα τρία παιχνίδια Κυπέλλου που επίσης ο Ιστορικός δεν είχε δεχτεί κάποιο τέρμα, τότε μετράμε επτά συνεχόμενα επίσημα ματς, όσα δηλαδή έχει δώσει η ομάδα φέτος, στα οποία ο έμπειρος τετματοφύλακας έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Δεδομένα, λοιπόν, το μηδέν στα μετόπισθεν, η καλή ανασταλτική λειτουργία και η σιγουριά που βγάζει ο τερματοφύλακας είναι βασικά στοιχεία για να καταφέρει μία ομάδα να πετύχει τους στόχους της και ο Πανιώνιος έως τώρα τα διαθέτει στον μέγιστο βαθμό!

Τα παιχνίδια του Πανιωνίου έως τώρα στο πρωτάθλημα:

Αστέρας Τρ. Β’ – Πανιώνιος 0-0

Πανιώνιος – Χανιά 1-0

Παναργειακός – Πανιώνιος 0-2

Πανιώνιος – Αιγάλεω 2-0

Τα παιχνίδια του Πανιωνίου έως τώρα στο Κύπελλο:

ΑΕ Κυδωνίας – Πανιώνιος 0-4

Πανθρακικός – Πανιώνιος 0-2

Νέα Ιωνία – Πανιώνιος 0-0 (πρόκριση στα πέναλτι)

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια