Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ρούπτσoς: «Tα εισιτήρια είναι για εμάς ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ μας | Πιστεύουμε σε αυτό που έχουμε χτίσει»

Διαβάστε το αφιέρωμα του ertsports στον ποδοσφαιρικό Πανιώνο

Διαβάστε το αφιέρωμα του ertsports στον ποδοσφαιρικό Πανιώνο, με τις δηλώσεις των Κώστα Ρούπτσου, Βασίλη Ψύχα και Βασίλη Παπαγεωργίου.

Ο Πανιώνιος επέστρεψε στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 4 χρόνια περιπλάνησης στη Γ΄ Εθνική και οι άνθρωποι του "Ιστορικού" δουλεύουν καθημερινά προκειμένου η ομάδα, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου να εμφανιστεί πανέτοιμη σε όλα τα επίπεδα. Στόχος φυσικά η επάνοδος στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά χωρίς... βιασύνες. Βήμα-βήμα.

Το πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ξεκινήσει και μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές οι “κυανέρυθροι” βρίσκονται στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου -μαζί με την Κηφισιά- με 10 βαθμούς. Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν, αλλά σε όλα τα κομμάτια γίνεται καθημερινά πολύ σοβαρή δουλειά. Και στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο διοικητικό. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει από τώρα την βαθμολογική κατάληξη του “Ιστορικού”, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι όλοι στον σύλλογο κάνουν αυτό που πρέπει ώστε αργά ή γρήγορα ο Πανιώνιος να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην Super League.

Η νέα διοίκηση ξεκίνησε το έργο της χωρίς πολλά λόγια. Δεν έταξε κάτι, κοίταξε όμως με τις πράξεις της να θωρακίσει σε όλα τα επίπεδα το μέλλον της ομάδας. Τη συμμετοχή του Πανιωνίου στις επαγγελματικές κατηγορίες, την οικονομική εξυγίανση και την σωστή λειτουργεία της ΠΑΕ. Όλα βάσει πλάνου. Η αλλαγή του αρδευτικού και ποτιστικού συστήματος του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, οι “πινελιές” και ο εκσυγχρονισμός στα αποδυτήρια της ομάδας, η ανακαίνιση της κερκίδας των VIP, αλλά και των υπολοίπων είναι κι αυτά κομμάτια του παζλ. Παράλληλα, έχει ήδη οργανωθεί το τμήμα μάρκετινγκ, που τρέχει σε καθημερινή βάση το θέμα των χορηγιών του συλλόγου.

Ο πρόεδρος Κώστας Ρούπτσος και οι άνθρωποί του λύνουν κάθε εκκρεμότητα που βρίσκουν μπροστά τους, όπως το στέγαστρο του γηπέδου, τα… δοκάρια και τις παροχές προς τον κόσμο που θέλει να δει την αγαπημένη του ομάδα από κοντά. Τα δείγματα μέχρι στιγμής είναι θετικά. Παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φίλαθλοι λειτουργούν αρμονικά. Όπως αρμόζει στην ιστορία των “κυανέρυθρων”.

Στο μυαλό των διοικούντων υπάρχουν κι άλλες, μεγαλύτερες αλλαγές, οι οποίες θα φέρουν ανάπτυξη σε όλα τα επίπεδα στην ΠΑΕ, αλλά όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Το ertsports.gr βρέθηκε στη Νέα Σμύρνη, μίλησε με τον πρόεδρο Κώστα Ρούπτσο, τον αντιπρόεδρο Βασίλη Ψύχα και τον εμπορικό διευθυντή της ΠΑΕ Βασίλη Παπαγεωργίου, οι οποίοι μας μίλησαν για τους πρώτους τους μήνες στον Πανιώνιο.

«Νιώθω ότι από τότε που ξεκινήσαμε κάθε εβδομάδα έχουμε να ανεβούμε ένα βουνό. Προετοιμαζόμαστε όλοι μαζί, από το να είναι καθαρό το γήπεδο, από την οργάνωση για την υποδοχή των φιλάθλων, τα ταξίδια και τις ανάγκες του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το αποτέλεσμα της Κυριακής. Δεν προλαβαίνεις να επαναπαυτείς, εξάλλου, αυτό δεν αρμόζει στην ιστορία του Πανιωνίου. Όμως, αγαπάμε αυτό που κάνουμε», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Πανιωνίου Κώστας Ρούπτσος και συνέχισε μιλώντας για το πλάνο του:

«Το είχα πει και στις δηλώσεις μου όταν ήρθα. Εγώ μπορώ να αναλάβω και μέσα σε ένα διάστημα τριετίας να αποπληρώσω τα χρέη, να φτιάξω μία καλύτερη κατάσταση από την προηγούμενη, να μπορεί η ομάδα να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματική κατηγορία και να δημιουργήσω ένα καλό σύνολο. Συνέχεια κάτι προκύπτει, αλλά ανά 1-2 εβδομάδες κλείνουμε κάθε εκκρεμότητα. Ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Ακόμη και το μεταγραφικό άνοιγμα που κάναμε ήταν μέσα στα πλαίσια που είχαμε καθορίσει. Προσπαθούμε οι κινήσεις μας να είναι λελογισμένες. Με βάση τη δουλειά που έχει γίνει τα έσοδά μας θα είναι υψηλά για τα επίπεδα της κατηγορίας».

Για τις πρώτες του μέρες στον Πανιώνιο ο Κώστας Ρούπτσος είπε: «Ξέραμε ότι η κατάσταση είναι δύσκολη. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από στήσιμο ομάδων, σε πιο χαμηλές κατηγορίες βέβαια, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο γιατί η δουλειά είναι ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι η ποιότητα των ποδοσφαιριστών και τα οικονομικά δεδομένα. Θεωρώ ότι στο διάστημα που βρισκόμαστε στην ομάδα έχουμε ξεπεράσει τους εαυτούς μας. Όλα τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν δουλέψει αρκετές ώρες για λειτουργεί ρολόι το αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό κομμάτι. Πάνω από όλα όμως είμαστε ευχαριστημένοι γιατί είναι ευχαριστημένα και τα παιδιά. Ο κόσμος έχει εκτιμήσει την όλη κατάσταση».

Για το αν λείπει κάτι από την ΠΑΕ ο πρόεδρος είπε: «Οργανωτικά δεν λείπει τίποτα από την ομάδα. Βέβαια, θα θέλαμε δικό μας προπονητικό. Κάτι έχουμε υπόψιν μας, θα το λύσουμε κι αυτό. Μπορεί να είμαστε λίγο καιρό στην ομάδα αλλά έχουμε κάνει τόσα πολλά πράγματα. Συνέχεια κάτι προκύπτει, αλλά ξεπερνάμε κάθε εμπόδιο. Μας χαροποιεί η ανταπόκριση του κόσμου, υπάρχει μια εκτίμηση προς το πρόσωπό μας και αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Δεν έχουμε να αποδείξουμε κάτι. Το ζήτημα για εμάς είναι να είμαστε ευχαριστημένοι και να περνάμε καλά. Επίσης δεν μας έχει αμφισβητήσει κανείς για να αισθανόμαστε δικαιωμένοι για κάτι».

Στη συνέχεια μας μίλησε για τις εργασίες που έχουν γίνει αλλά και θα γίνουν στο γήπεδο: «Τον Νοέμβριο θα κάνουμε επισπορά στον χλοοτάπητα και η κατάστασή του θα είναι εξαιρετική. Βάλαμε το πιο σύγχρονο αρδευτικό και ποτιστικό σύστημα και γενικά ο αγωνιστικός χώρος είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Αλλάξαμε και τα τέρματα μετά από 20 χρόνια, ενώ διορθώσαμε και τις διαστάσεις για να είναι σωστές οι αποστάσεις των δοκαριών. Μην ξεχνάμε άλλωστε και το περιστατικό στο Περιστέρι την περσινή αγωνιστική χρονιά. Ανακαινίσαμε την κερκίδα των VIP, επισκευάσαμε το σκέπαστρο του γηπέδου, ενώ το καλοκαίρι θα αλλαχτεί τελείως, θα μπει καινούριο. Έχουμε προγραμματίσει να αλλάξουμε τις τουαλέτες, ενώ ανακαινίσαμε τη μορφή των αποδυτηρίων και τις υποδομές τους».

Για το γήπεδο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ψύχας, συμπλήρωσε: «Το γήπεδο πληροί στο 100% τις προϋποθέσεις για να διεξαχθεί αγώνας Super League. Δεν λείπει τίποτα. Ακόμη και αγώνας της Εθνική Ελλάδας μπορεί να διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη».

Για τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ δεν υπάρχει εφησυχασμός: «Πρέπει κάθε φορά να δημιουργείς. Είναι πολύ νωρίς. Πάντα κάτι θα λείπει, πάντα κάτι θα φτιάχνεις. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες. Υπάρχει εξέλιξη, υπάρχουν αυτοματισμοί σε όλα τα επίπεδα πλέον και όλα κυλάνε καλύτερα».

Σε ερώτηση για το που μπορεί να φτάσει ο Πανιώνιος ο Κώστας Ρούπτσος είπε: «Στο τέλος της ημέρας ο κόσμος θα δείξει που μπορεί να φτάσει η ομάδα. Τα εισιτήρια είναι για εμάς ένα σημαντικό μέρος του μπάτζετ μας. Όσο περισσότερα εισιτήρια κόβουμε άλλες τόσες μεγαλύτερες επενδύσεις θα γίνονται σε όλα τα επίπεδα στην ομάδα. Να βοηθάμε ο ένας ον άλλον για το καλό της ομάδας».

Για το αν θα υπάρξει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο ο πρόεδρος είπε: «Αυτή τη στιγμή έχουμε 29 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό και πλήρες. Είμαι κατά των μεταγραφών του Ιανουαρίου γιατί πιστεύω στη δουλειά που γίνεται σε μια ομάδα. Θα γίνει κάποια διορθωτική κίνηση τον Ιανουάριο μόνο αν κάτι δεν έχει σχεδιαστεί καλά. Αν με το καλό είμαστε υγιείς, δεν έχουμε τραυματισμούς και πιάσουνε οι μεταγραφές που έχουμε κάνει εγώ δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι η ομάδα, γιατί θεωρώ ότι είμαστε υπερπλήρεις και με τον καιρό η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Το προπονητικό τιμ και ο κόουτς Αντώνης Νικοπολίδης είναι ευχαριστημένοι από τις κινήσεις που κάναμε. Ξεπεράσαμε κατά πολύ τον αρχικό σχεδιασμό, πιστεύουμε σε αυτό που έχουμε χτίσει», και συνέχισε μιλώντας για τον Αντώνη Νικοπολίδη:

«Έχουμε προπονητή και ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα. Δώσαμε στον κόουτς πεδίο και συνθήκες να δουλέψει. Να βγάλει στο γήπεδο τη δουλειά του. Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Αντώνη Νικοπολίδη και μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Γιατί πάνω από όλα κοιτάμε τις ανθρώπινες σχέσεις και ήμουνα σίγουρος για αυτή την επιλογή. Ξέρει να διαχειριστεί κάθε συνθήκη, κάθε κατάσταση. Έχει όλο το πακέτο, τον πιστεύω προπονητικά.

Ωστόσο θέλω να αναφέρω την σημασία του προπονητικού τιμ. Ο προπονητής είναι ο συντονιστής και έχει το μεγάλο μερίδιο της ευθύνης, ωστόσο όλοι οι συνεργάτες προπονητές, γυμναστές, αναλυτές, γιατροί φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και υπεύθυνοι της ομάδας είναι απολύτως συνυπεύθυνοι και η δουλειά τους επηρεάζει σημαντικά την εξέλιξη της ομάδας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο που λειτουργεί συνολικά το τιμ».

Σε ερώτηση για τις πρώτες εντυπώσεις του Ντένις Τσερίσεφ στη Νέα Σμύρνη ο Κώστας Ρούπτσος είπε: «Μιλήσαμε με τον μάνατζερ του Τσερίσεφ και μας είπε ότι ο Ντένις είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεν έχει κανένα παράπονο, περνάει πάρα πολύ ωραία και του αρέσει το κλίμα».

Για την επόμενη μέρα ο πρόεδρος είπε: «Είναι ξεκάθαρο για μένα. Να προσπαθείς να βελτιώνεσαι, κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα. Εμείς ζητάμε μόνο προσπάθεια».

Κλείνοντας, ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο οποίος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών τον Πανιώνιο από διάφορα πόστα, είπε: «Ο κόσμος του Πανιωνίου τέσσερα χρόνια πριν έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Από εκεί που είχε σταθερά μια ομάδα στην Α’ Εθνική και με καλή παρουσία τα έχασε όλα. Τώρα που ο κόσμος όμως έζησε τα δύσκολα, έμαθε και να εκτιμά κάποια πράγματα που δεν είναι δεδομένα. Οπότε βήμα-βήμα και υπομονή».

Πηγή: ertsports

Δεν υπάρχουν σχόλια