Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πλήρωσε» τo πρώτο ημίχρονο και… λύγισε στο Περιστέρι!

Την εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι με 82-72 γνώρισε ο Πανιώνιος Χυμοί Viva, για την 2η αγωνιστική της GBL.

Την εκτός έδρας ήττα από το Περιστέρι με 82-72 γνώρισε ο Πανιώνιος Χυμοί Viva, για την 2η αγωνιστική της GBL.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έδειξε δύο πρόσωπα στον αγώνα. Ένα κακό στο πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ βελτιωμένο στο δεύτερο.

Ουσιαστικά ο Ιστορικός πλήρωσε την αστοχία του και τις κακές άμυνες των πρώτων 20 λεπτών, όπου βρέθηκε ακόμα και με 18 πόντους πίσω στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο οι κυανέρυθροι έκαναν την αντεπίθεση τους, έκαναν την μεγάλη ανατροπή, πέρασαν μπροστά στο σκορ, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν κατάφεραν να έχουν καθαρό μυαλό, με αποτέλεσμα να μην αποφύγουν την ήττα.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος δεν μπήκε καθόλου καλά στο παρκέ και σε συνδυασμό με την μεγάλη ευστοχία των γηπεδούχων το Περιστέρι έκλεισε την περίοδο με το υπέρ του 33-16.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο με κύριο εκφραστή της κυανέρυθρης επίθεσης τον Κάναντι ο Πανιώνιος μείωσε λίγο το σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο -13 (53-40).

Η τρίτη περίοδος ήταν εξαιρετική για τον Ιστορικό, με την ομάδα του Λυκογιάννη να πατάει γκάζι και να γυρνάει το παιχνίδι (ακόμα και με 18 πόντους είχε βρεθεί πίσω), με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 62-61 για τον Πανιώνιο!

Η τέταρτη και τελευταία περίοδος βρήκε τους κυανέρυθρους υποκύπτουν σε αβίαστα λάθη στην επίθεση, ενώ και στην άμυνα δεν βρήκαν λύσεις στις επιθέσεις του Περιστερίου και κυρίως του εξαιρετικού Αβδάλα.

Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί η αντιθέτως… ευαισθησία των διαιτητών στις δύο πλευρές του παρκέ, με αρκετές επαφές στην άμυνα του Περιστερίου να μην δίνονται ως φάουλ, ενώ στην άμυνα του Πανιωνίου τα σφυρίγματα δίνοντας πολύ εύκολα!

Το τελικό σκορ ήταν 82-72, με τον Πανιώνιο να κρατάει την αντίδραση που έβγαλε και επέστρεψε από το -18, αλλά στο φινάλε δεν κατάφερε να έχει καθαρό μυαλό για να φτάσει στη νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Ιστορικού στο πρωτάθλημα, μετά τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στον Κολοσσό. Για την 3η αγωνιστική ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί στην Γλυφάδα τον ΠΑΟΚ.

Δεκάλεπτα: 33-16, 53-40, 61-62, 82-72

Τα στατιστικά του Πανιωνίου



2 σχόλια

  1. Δεν είναι αυτό που θέλουμε ο Πανιώνιος μας... Ο λυκο και 6 μαύροι στο παρκε δεν είναι Πανιώνιος. Ξυπνήστε γρήγορα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μιλεντιγεβιτς που ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή