Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πόλo: Πρώτη νίκη για τα κορίτσια του Ιστορικού!

E κανε σεφτέ στις νίκες ο Πανιώνιος

Eκανε σεφτέ στις νίκες ο Πανιώνιος, αφού επιβλήθηκε σχετικά εύκολα της γαλλικής Νανσί με 15-8, στο τρίτο του παιχνίδι για τον Α΄ όμιλο του Euro Cup Υδατοσφαίρισης Γυναικών, ο οποίος φιλοξενείται στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας.

Η ομάδα του Τάσου Παπαναστασίου εξασφάλισε το πρώτο της τρίποντο στο συγκεκριμένο γκρουπ, έφθασε τους 4 πόντους και πέρασε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας στους τρείς την Έγκερ, η οποία νωρίτερα ηττήθηκε από την έτερη ουγγρική ομάδα, την Κερουλέτι με 13-11.


Επομένως, ο ελληνικός "εμφύλιος" με την οικοδέσποινα Γλυφάδα, την Κυριακή (27/10) στις 12.00 το μεσημέρι, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.


Ο νεοσμυρνιώτικος σύλλογος προηγήθηκε ακόμη και με εννέα γκολ διαφορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου (13-4). Στη συνέχεια, οι "κυανέρυθρες" χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στις αντιπάλες τους με ένα σερί 4-0 να μειώσουν σε 13-8. Ωστόσο, με δύο τέρματα της Ρακιντζή "γράφτηκε" το τελικό σκορ. 


Η Γιούμι Αρίμα σταμάτησε στα 4 γκολ, αλλά είχε συμπαραστάτριές της την Μαργαρίτα Μπιτσάκου, την Μαρία Ρακιντζή και την Λι Άλεν που σκόραραν από τρείς φορές έκαστη.


Τα οκτάλεπτα: 5-3, 4-1, 3-0, 3-4

ΕΔΩ η εξέλιξη και τα στατιστικά της αναμέτρησης

πηγή: pisina.net

Δεν υπάρχουν σχόλια