Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Oι Πάνθηρες για τα συνδεσμιακά εισιτήρια στο μπάσκετ

Ανακοίνωση έξεδωσαν οι Πάνθηρες μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν τον τρόπο αγοράς του συνδεσμιακού εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με το Μα...

Ανακοίνωση έξεδωσαν οι Πάνθηρες μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν τον τρόπο αγοράς του συνδεσμιακού εισιτηρίου για τον εντός έδρας αγώνα με το Μαρούσι στη Γλυφάδα.

Αναλυτικά:

Την Τετάρτη 23/10, στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί η συνέλευση του Panthers Club.

Εκεί, όσοι επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στα εισιτήρια της κερκίδας του Συνδέσμου, στο κλειστό της Γλυφάδας, για το παιχνίδι με το Μαρούσι (26/10, 20:15), θα πρέπει να δηλώσουν με την παρουσία τους:
ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΑΜΚΑ
Ο κάθε ένας που θα δίνει τα στοιχεία του, δεν θα χρείαζεται να επαναλαμβάνει την ίδια διαδικασία.
Παράλληλα, ενημερώνουμε πως ΔΕΝ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ), εισιτήρια για το πέταλλο του Panthers Club.
Όποιος επιθυμεί, να προμηθεύεται εισιτήριο του Συνδέσμου, για τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μπάσκετ, στη Γλυφάδα, θα έρχεται σε επαφή, με το Panthers Club KAI MONO.
ΥΓ. Απ' ότi φαίνεται πλέον ξεκάθαρα, ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης και ο κόσμος του, έχει προκαλέσει φόβο. Σε πολλούς και πολλά επίπεδα.
Όπως ενημερωθήκαμε και από την ΠΑΕ Πανιώνιος, η ομάδα της πάτρας αλλά και τα «όργανα τάξης» της πόλης-καρνάβαλος, δεν δέχτηκαν να δώσουν εισιτήρια, «κόβοντας» τον κόσμο του Ιστορικού που διψά να φωνάξει για το κόκκινο και το μπλε.
Όπως δηλώνουμε όπου σταθούμε, είμαστε υπέρ των ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ και θα δώσουμε εισιτήρια σε όσους μας σέβονται και το δείχνουν. Τα παιδιά του καρναβαλιού λοιπόν, είναι ανεπιθύμητα, στη Νέα Σμύρνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια