Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρεμιέρα με νίκη για τoν ψυχωμένο Πανιώνιο!

Πρεμιέρα με το... δεξί για τον Ιστορικό στην Greek Basket League, όπου κέρδισε με 67-65 του Κολοσσού, στο κλειστο της Γλυφάδας.

Πρεμιέρα με το... δεξί για τον Ιστορικό στην Greek Basket League, όπου κέρδισε με 67-65 του Κολοσσού, στο κλειστο της Γλυφάδας.

Αν και στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας του Λυκογιάννη δεν ήταν καλή και ήταν πίσω στο σκορ, στο δεύτερο εικοσάλεπτο υπήρξε αλλαγή σκηνικού και κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή.

Οι κυανέρυθροι είχαν βρεθεί και στο -15, όμως αντέδρασαν και με... πρωτεργάτες τους Σμιθ, Μπράουν, Ενοκό και Γουλριτζ έκαναν την αντεπίθεση τους στο ματς.

Στο φινάλε οι δύο βολές του Ενοκό έδωσαν την πρώτη νίκη του Ιστορικού στην Α1 στην επιστροφή της ομάδας μετά από τέσσερα χρόνια στην μεγάλη κατηγορία.

Οι «θαλασσί» με σερί 11-0 σε διάστημα λίγο παραπάνω των δύο λεπτών με 7 πόντους με ένα τρίποντο του Άντριου Γκάουντλοκ και δύο καλάθια του Λόντον Περάντες ξέφυγαν με 16-8 στο 8’ της αναμέτρησης. Ο Κολοσσός επέβαλλε συνέχεια τον ρυθμό του με πολύ καλή άμυνα που ανάγκασε τον Πανιώνιο σε συνεχή άστοχα σουτ τριών πόντων.

Με δυόμιση λεπτά να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Γκάουντλοκ προηγήθηκαν με 34-19.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους οι κυανέρυθροι προσπάθησαν να αντεπιτεθούν ανεβάζοντας την πίεση στην άμυνα τους και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Λάντρι Ενοκο, Κέβιν Σμιθ και Ράιν Γούλριτζ… ροκάνισαν την διαφορά.

Το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τον Πανιώνιο να έχει μειώσει στους τέσσερις (51-47).

Οι κυανέρυθροι άρχισαν την τέταρτη περίοδο με σερί 12-0 με δύο καλάθια του Σμιθ και προσπέρασαν με 59-51 στο 35’ της συνάντησης. Ο Κολοσσός, ωστόσο, αντέδρασε και με πρωταγωνιστές τους Ιωσήφ Κολοβέρο, Παύλιους Ντανουσεβίτσιους ισοφάρισε σε 65-65, 37’’ πριν το τέλος του αγώνα.

Ο Ενοκό κέρδισε βολές για τον Πανιώνιο 12’’ πριν την λήξη και ευστόχησε και στις δύο (67-65). Ο Κολοσσός επιχείρησε με τρίποντα να πάρει τη νίκη αλλά τα σουτ των Γκάουντλοκ, Τόνι Ορτίζ ήταν άστοχα.

Πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος για τον Ιστορικό ο Ενοκό με 15 πόντους. Ακολούθησε με 12 Σμιθ και με 10 ο Γούλριτζ.

Στα... άσχημα του αγώνα ο τραυματισμός του Ντέιβις, ο οποίος λίγο πριν το φινάλε αποχώρησε κουτσαίνοντας.

Δεκάλεπτα: 13-20, 25-37, 47-51, 67-65

ΔιαιτητέςΤσαρούχα- Αγραφιώτης- Μαγκλογιάννης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA (Λυκογιάννης): Smith 12, Davis 8, Brown 9, Cannady 4, Nnoko 15, Woolridge 10, Μιλεντίγιεβιτς 1, Τσαλμπούρης 4, Κακλαμανάκης, Σαλούστρος 2, Γκίκας 2

ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS (Σιγάλας): Goudelock 16, Σλαφτσάκης 2, Okoro 2, Πετρόπουλος 3, Perrantes 4, Ortiz 2, Nelson 1, Κολοβέρος 7, Χαυζηνικόλας 6, Κουρουπάκης 3, Danusevicius 19

Δεν υπάρχουν σχόλια