Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Superleague 2: Οκτώ αλλαγές σε 5 αγωνιστικές!

Η μία αλλαγή προπονητή διαδέχεται την άλλη στη Superleague 2 κι αισίως έφτασαν τις οκτώ, μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές!

Η μία αλλαγή προπονητή διαδέχεται την άλλη στη Superleague 2 κι αισίως έφτασαν τις οκτώ, μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές!

Η τελευταία που έσυρε τον χορό, ήταν η Καλαμάτα. Ώρες πριν, είχε ανακοινώσει το διαζύγιό του με τον δικό του τεχνικό ο ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνη που τον άνοιξε ένα άλλο από τα φαβορί ανόδου της δεύτερης κατηγορίας, η ΑΕΛ, πριν καν κάνει σέντρα το νέο πρωτάθλημα (!), ενώ πριν λίγες μέρες ένα ακόμα από τα δυνατά “χαρτιά” της κατηγορίας, η Παναχαϊκή προέβη σε αλλαγή προπονητή.

Είχαν προηγηθεί ο Ηρακλής, δηλαδή ακόμη ένας διεκδικητής του τίτλου στον Βόρειο Όμιλο, επίσης ο Διαγόρας Ρόδου, η Ηλιούπολη και πριν λίγες μέρες τα Χανιά.

Πιο συγκεκριμένα στη Λάρισα αποχώρησε με το καλημέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης για να αναλάβει ο Αλέκος Βοσνιάδης. Στην Καλαμάτα ο Νίκος Αναστόπουλος αποχώρησε παρά τη νίκη στο ντέρμπι με την Παναχαϊκή και θα τον διαδεχτεί ο Δημήτρης Σπανός που είχε παραιτηθεί από τα Χανιά μετά και την ήττα από τον Παναργειακό.

Στον Ηρακλή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος άντεξε μόλις για τρεις αγωνιστικές (χωρίς νίκη) πριν αναλάβει ο Θανάσης Στάικος, ενώ ο πρώτος ήταν ο εκλεκτός των Χανίων μετά το διαζύγιο με τον Σπανό.

Ο Διαγόρας Ρόδου χώρισε τους δρόμους του με τον Θωμά Γράφα κι έδωσε τα κλειδιά στον Τόλη Τερζή, ενώ η Ηλιούπολη παρά τη μεγάλη νίκη επί της Παναχαϊκής, έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Σάκη Παπαβασιλείου και προσέλαβε τον Γράφα! Στην Παναχαϊκή, ο Γιάννης Τάτσης αποχώρησε μετά την ήττα από την Κηφισιά και προσελήφθη ο Σούλης Παπαδόπουλος, όσο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, δεν έχει βρεθεί ακόμη ο αντικαταστάτης του Ρενέ Πομς.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά έχουμε συνολικά οκτώ ομάδες στη Superleague 2, από τέσσερις σε κάθε όμιλο, δηλαδή σχεδόν οι μισές όλου του πρωταθλήματος (20), να έχουν αλλάξει τον προπονητή τους μετά από μόλις πέντε αγωνιστικές.

Θαυμάσια…

ΠΗΓΗ:SDNG.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια