Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Τις τιμές των εισιτηρίων και τον τρόπο αγοράς τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva.

Τις τιμές των εισιτηρίων και τον τρόπο αγοράς τους για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανακοίνωσε η ΚΑΕ Πανιώνιος Χυμοί Viva.

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA ανακοινώνει ότι είναι διαθέσιμα στην πλατφόρμα της more τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ Matecο, το Σάββατο 19/10 και ώρα 20:15 στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας»

Οι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΧΥΜΟΙ VIVA θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους ακολουθώντας τα βήματα μέσα της πλατφόρμας.

Οι τιμές των εισιτηρίων, ανά κατηγορία, έχουν ως εξής:

DIAMOND: 160 ευρώ

SIDELINE: 80 ευρώ

BASELINE: 70 ευρώ

PLATINUM: 60 ευρώ

GOLD: 35 ευρώ

SILVER: 35 ευρώ

BRONZE: 20 ευρώ

RED AND BLUE: 15 ευρώ

PANTHERS: 8 ευρώ

Μπορείτε να αγοράσετε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ καλεί τους φίλους της ομάδας να σταθούν στο πλευρό της, όπως πάντα, με κόσμια και αθλητική συμπεριφορά, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της Stoiximan Greek Basketball League και να ενισχύσουν την προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Υπενθυμίζουμε ότι με το νέο αθλητικό νόμο, τα μέτρα εισόδου σε κάθε γήπεδο στην Ελλάδα είναι πολύ αυστηρά με στόχο την ασφάλεια των φιλάθλων και τη διεξαγωγή κάθε αναμέτρησης με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV.GR WALLET

Υπενθυμίζουμε ότι από τη φετινή αγωνιστική περίοδο,  για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η ταυτοποίηση του εισιτηρίου  μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Αυτό σημαίνει ότι η είσοδος με τους «παραδοσιακούς τρόπους» (πλαστική κάρτα, εκτυπωμένο εισιτήριο) δεν είναι πλέον εφικτή.

Για οδηγίες σχετικά με την προσθήκη του εισιτηρίου σας στο gov.gr wallet μπορείτε να μεταβείτε εδώ.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι:

-Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να έχει στην κατοχή του ένα (1) εισιτήριο.

-Μετά την αγορά εισιτηρίου δεν θα είναι δυνατή η μεταβίβαση του σε άλλο κάτοχο, ή επίσης δεν θα είναι εφικτή τόσο η αλλαγή θέσης ή ακόμα και η ακύρωση της συναλλαγής.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ, ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ:

-Να εγκαταστήσουν ΕΓΚΑΙΡΩΣ την εφαρμογή gov.gr Wallet στην συσκευή του τηλεφώνου τους. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για τους κατόχους Apple στο Apple Store και για τους κατόχους Android στο Google Play.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Για την εγκατάσταση της εφαρμογής gov.gr Wallet είναι απαραίτητη η χρήση των προσωπικών κωδικών TaxisNet ή web banking, καθώς και η κατοχή επιβεβαιωμένου αριθμού κινητού τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Επικοινωνίας μπορεί εύκολα να κάνει εγγραφή στην ηλ. διεύθυνση: emep.gov.gr.

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι, ότι ο δηλωθείς κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει να είναι ο ίδιος που τελικά θα ταυτοποιηθεί στην εφαρμογή Gov.gr Wallet.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 67 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ SMARTPHONE

Θα μπορούν να προσέρχονται στο γκισέ του γηπέδου στις ώρες εξυπηρέτησης του κοινού, για να γίνεται η ταυτοποίησή τους με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας από τον αρμόδιο υπάλληλο της ΚΑΕ.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ

Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΧΥΜΟΙ VIVA δεν εμπλέκεται με κανέναν τρόπο στη διαδικασία προσθήκης και ταυτοποίησης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Gov.gr Wallet από την αγορά του και μετά.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το ψηφιακό εισιτήριο, καθώς και για πληροφορίες και οδηγίες αναφορικά με την λειτουργία του ψηφιακού εισιτηρίου, μπορείτε να ανατρέξετε στο https://tickets.gov.gr

Για τυχόν τεχνικά προβλήματα/δυσλειτουργίες σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet, οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στο https://support.gov.gr/guide/ και στο https://wallet.gov.gr/support

Δεν υπάρχουν σχόλια