Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Βρέθηκε νεκρός ο Tζορτζ Μπάλντοκ

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο!  

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο! 

Νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του βρέθηκε ο Τζορτζ Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού, σοκάροντας τον χώρου του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως έχει γίνει έως τώρα γνωστό, ο Τζορτζ Μπάλντοκ, ηλικίας 31 ετών, βρέθηκε νεκρός στην πισίνα της οικίας του στην Γλυφάδα,.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναζητούσε η σύζυγός του προκειμένου να ευχηθεί στο παιδί τους για τα γενέθλιά του.

Επί τόπου βρέθηκε άμεσα κινητή ιατρική μονάδα του ΕΚΑΒ, με γιατρό, ο ποδοσφαιριστής ανασύρθηκε από την πισίνα, διενεργήθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), χωρίς, δυστυχώς, κανένα αποτέλεσμα. Για τα περαιτέρω, αναμένεται να επιληφθεί η Ελληνική Αστυνομία.

Ο διεθνής άσος βρισκόταν στην Αθήνα, καθώς δεν μετείχε στην αποστολή της Εθνικής για τον αγώνα με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.

Ποιος ήταν ο Τζορτζ Μπάλντοκ

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και έχει ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο το τον Μαϊο του 2010. Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς αγωνίστηκε μέχρι το 2017 και κατέγραψε 107 συμμετοχές.

Στη διάρκεια αυτής της επταετίας έπαιξε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Premier League), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.

Στις 29 Μαΐου 2024 ανακοινώθηκε η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, όπου υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2027.

Δεν υπάρχουν σχόλια