Στην συνέντευξη Τύπου της Κοζάνης, για το Final-4 του Κυπέλλου γυναικών
Στην συνέντευξη Τύπου της Κοζάνης, για το Final-4 του Κυπέλλου γυναικών, μίλησε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ιστορικού, Ιωάννα Καρέλια.
Η έμπειρη αθλήτρια εξέφρασε την χαρά της που βρίσκεται με τον Πανιώνιο σε αυτό το Final-4, τονίζοντας πως η ομάδα θα δώσει το 100% για να πετύχει ότι καλύτερο.
«Νιώθω χαρά και ικανοποίηση που βρισκόμαστε στο Final-4 του Κυπέλλου, για πρώτη φορά στην ιστορία του Πανιωνίου. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα χαρεί τους αγώνες», ανέφερε σχετικά.
Όσο για το γεγονός πως πολλοί θεωρούν τον Πανιώνιο φαβορί στον ημιτελικό με την Θέτιδα, η Καρέλια είπε:
«Για εμάς δεν παίζει κανέναν ρόλο αυτό. Ίσως να μας θεωρούν φαβορί επειδή κερδίσαμε στον δεύτερο γύρο την Θέτιδα με 3-0 εκτός έδρας, όμως είναι πολύ διαφορετική αυτή η διοργάνωση από το πρωτάθλημα. Ο ημιτελικός είναι νοκ άουτ, υπάρχει πίεση, η Θέτιδα είναι μία ανταγωνιστική και καλή ομάδα. Σίγουρα θα είναι πολύ δύσκολος αγώνας».
Δεν υπάρχουν σχόλια